Raikkautta ja laatua

LuftentfeuchtungSupermarkt

Supermarketin erittäin monipuolinen tuotevalikoima edellyttää myös monipuolista ilmanvaihtotekniikkaa. Sen on toimittava tehokkaasti erityisesti herkillä alueilla kuten tuoretuoteosastoilla. Energiankulutus on myös otettava huomioon. Tuotteiden laadun ja asiakkaan hyvän olon varmistaminen on yhtä tärkeää. Vain kun kylmätekniikka täyttää kaikki nämä vaatimukset, yrityksesi menestyy. Me annamme taustatuke – tehokkailla ilmankuivaimillamme. Trotecin TTR-sarjan kiinteät ilmankuivaimet huolehtivat supermarketin optimaalisesta ilmastosta tuotteiden ja asiakkaiden hyväksi.

Raikkautta ja laatua

Supermarkettia rakennettaessa ja kalustettaessa on kiinnitettävä huomioita lukuisiin seikkoihin. Tuotteiden valikoiman ja laadut on oltava oikeat. Asiakkaiden reitti eri osastojen läpi suunnitellaan tarkasti. Tuotteiden esillepanon ja ympäristön on houkuteltava ostamaan. Asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeintä, ja sen tiedät. Supermarkettiin tullaan uudelleen ja sitä suositellaan vain, jos ostoskokemus on positiivinen. Tehokas ja moderni kylmätekniikka on osatekijä, josta ei saa säästää. Supermarketin eri alueiden lämpötilan on oltava optimaalinen: pakasteosasto, tuoretuotteet lihoineen ja juustoineen, hedelmä-, vihannes ja salaattihyllyt ja jopa vähemmän herkät tuotteet kuten kuivatavarat, säilykkeet, hygienia ja pesuaineet vaativat oman huomionsa.

Paras laatu

Jos tuoretuotteita ei jäähdytetä riittävästi, niiden laatu kärsii. Hedelmät ja vihannekset tarvitsevat miellyttävää viileyttä, jotta ne säilyvät hyllyissä ja laareissa pidempään tuoreina ja rapeina. Tuotteiden suurin vihollinen ei kuitenkaan ole juuri oikea lämpötila. Se on liian suuri ilman kosteus, josta seuraa suuriakin vaaroja. Jos ilman kosteus laskeutuu tuotteille kondenssivetenä, usein on jo liian myöhäistä. Pakkaukset voivat pehmentyä, niiden voi kehittyä kosteusjälkiä ja pahimmassa tapauksessa hometta. Tuoretuotteisiin kuten makkaroihin ja juustoon vaikuttava kondenssivesi voi johtaa bakteerien kasvuun. Kosteus jäätyy pakasteiden pinnalle, jolloin näky on kaikkea muuta kuin kaunis. Ongelmaan on vain yksi ratkaisu: Tarvitaan tehokas ilmankuivain, joka torjuu kondenssiveden kertymisen vaaran. Trotec tarjoaa ammattimaisen ratkaisun: TTR-sarjan kiinteät ilmankuivaimet. Ilmankuivauksen ammattilaiset pitävät tilojesi ilmaston optimaalisena. Ne huolehtivat parhaista olosuhteista myös varastossa, jotta tuotteet säilyvät ensiluokkaisina. Trotec-mallit ovat pitkäikäisiä, toimivat tehokkaasti ja tarvitsevat vähän huoltoa. Ja ne ovat joustavasti konfiguroitavia. Juuri sellaisia kuin sinä tarvitset.

Turvallisuutta henkilökunnalle

TTR-ilmankuivainten käytöstä supermarketissa on vielä lisää hyötyä: Lattian ja hyllyt kuivuvat perusteellinen puhdistamisen jälkeen erittäin nopeasti. Hyllyt voidaan täyttää jälleen nopeasti. Eikä liukastumisesta märillä laatoilla ole myöskään vaaraa.

Alenna energiakustannuksia

TTR-adsorptioilmankuivaimet poistavat kosteutta pysyvästi ja tehokkaasti – myös kun kastepiste on alhainen. Lompakkokin ilahtuu. Hyvä tietää: Ilmastointijärjestelmän energiakustannukset ovat yli 60 prosenttia supermarketin käyttökustannuksista. Hyvin suunnittelun ilmankuivausjärjestelmän asentaminen säästää kunnolla rahaa. Ilmastointijärjestelmä ei enää kuormitu yhtä paljon.
Trotec tarjoaa suuren valikoiman lisävarusteita. Niillä voit sovittaa ilmankuivaimet tiloihisi. TTR-ilmankuivaimet ovat luonnollisesti erittäin taloudellisia käyttää, koska niissä on sisäinen lämmön talteenotto. Huoltokustannukset voidaan myös poistaa listasta. Tuotteet ”made in Germany” ovat erityisen lujia ja kuormitusta kestäviä.

Parhaat neuvot

Trotec on aina valmiina, kun on selvitettävä oikea tarve. Asiantuntijat Trotec-teollisuuspalvelusta huolehtivat ammattitaitoisesti tarvekyselystäsi ja analysoivat kanssa laitetarpeen – supermarkettisi menestyksen puolesta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*