Sähkölämmitin TDE 65 / TDE 95: luja ratkaisu jatkuvaan lämmittämiseen rakennustyömailla ja konevuokraamoille – jälleen saatavana

Uusimman TDE-sukupolven ammattikäyttöön tarkoitetut sähkölämmittimet ovat valmiina toimitettavaksi ennen kuin kaikki jäätyy työmaalla tai lämmittämissä varastoissa ja verstaissa. Lämmittimet tunnistaa sivupeltien logokuvioista. Tunnetusti luotettavan 100 % Trotec-merkkilaatuisen TDE 65:n teho on 12 kW, TDE 9:n jopa mahtavat 18 kW. Jatkuvaan häiriöttömään käyttöön suunnitellut sähkölämmittimet tuottavat tunti tunnilta yli 1 000 kuutiometriä puhdasta lämmintä ilmaa, joka voidaan tarvittaessa lämmittimeen liitettävällä letkulla etäisiin kohteisiin.

Trotec-Logo on sähkölämmittimen TDE 65 / TDE 95  110-prosenttisen merkkilaadun tunnus – ja takaa suuren toimintavarmuuden, pitkän käyttöiän ja häiriöttömän jatkuvan toiminnan. Laitteet ovat laitevuokraamoiden ja erittäin kestävää lämmitysratkaisua tarvitsevien käyttäjien ykkösvaihtoehto. Suuri, kolmiportaisesta säädettävä teho (TDE 65: 6, 9, 12 kW, TDE 95: 9, 13,5, 18 kW) lämmittää suuretkin tilat erittäin nopeasti. Lämpö on kondensoitumatonta, joten tehopaketteja voidaan käyttää myös lämmittämättömissä tiloissa. Sähkölämmitin tuottaa suuria määriä kuivaa lämpöä, joten lämmitin soveltuu optimaalisesti myös tukemaan ilmankuivaimia, kun rakenteita kuivataan nopeasti.

Näin se toimii

Sähkölämmittimen TDE 65 / TDE 95 kaksoisseinä 1,5 paksuista, suojamaalattua Zincor-terästä, joten se on erittäin kestävä. Etu on selvä: Vaipan korroosiosuojaukseen voi luottaa, vaikka pinnoite vahingoittuu. Kaksoisseinärakenne estää myös ulkovaipan lämpenemisen. Jokainen TDE-lämmitin kestää optimaalisesti vaativia olosuhteita, esimerkiksi vuokralaitteena tai usein vaihtuvilla työmailla.

Sähkölämmitinten ilmanottoritilä on ruostumatonta terästä, ja sinkitty puhallusritilä kohdistaa kuuman ilmavirran, mikä vähentää säteilyhäviöitä. Lämmintä ilmaa voi tarvittaessa kuljettaa erillisellä letkulla pitkiä matkoja, Ylikuumenemissuoja takaa turvallisen käytön. Sähkölämmittimet TDE 65 / TDE 95 ovat muuten helppoja kuljettaa: TDE-laitteissa on neljän vankan rullan kaksi lujaa kantokahvaa lämpöä johtamattomasta materiaalista.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 100 % Trotecin itse kehittämä, muotoilema ja valmistama
  • erittäin luja rakenne – optimaalinen vuokrauskäyttöön ja toistuvaan työmaan vaihtoon
  • kaksoisseinärakenne – ulkovaippa ei lämpene
  • sinkitty puhallusritilä

Sähkölämmitin TDE 65 / TDE 95 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään sähkölämmitin TDE 65 ja/tai  sähkölämmitin TDE 95 ajankohtaiseen tarjoushintaamme:

sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*