Elegantti musta design-lasikonvektori TCH 2011 E: tyylikäs lämmitin tekee riippumattomaksi kallistuvasta kaasusta ja sähköstä – taas saatavana

Kaasu on kallista, öljy maksaa maltaita. Musta design-lasikonvektori TCH 2011 E on taas saatavana. Vaihtoehtoinen 2000 watin lämmön lähde on aina käsillä. Termostaatin säätämä optimaalinen lämmitysratkaisu, kun tarvitset nopeasti ja helposti puhdasta ja äänetöntä lämpöä. Laadukkaassa lasikonvektorissa on helppokäyttöinen kosketuspaneeli suuren taustavalaistun LCD-näytön alla. Hyvä tietää: Etupinta on nimittäin varmuuslasia, joka on naarmuuntumaton ja erittäin helppo puhdistaa.

Käytännöllinen ja samalla tyylikäs konvektori TCH 2011 E sopii nopeaksi korvaajaksi, jos päälämmitys ei toimi, mutta myös luotettavaksi lämmön lähteeksi ennen lämmityskauden alkua tai tiloihin, joita ei ole liitetty keskuslämmitykseen. Tarvitset vain pistorasian. Valitse sitten kosketuspaneelista haluttu tavoitelämpötila 15–35 °C. Kun se saavutetaan, termostaatti säätää sitä energiatehokkaasti. Voit valita laadukkaan lasikonvektorin kahdesta tehovaihtoehdosta, joista suurempi on 2000 W.

Edut yhdellä silmäyksellä – design-lasikonvektori TCH 2011 E …

  • termostaatin säätämä automatiikka: Kun olet valinnut haluamasi tavoitelämpötilan 15–35 °C, automatiikka säätää sitä. Kun valittu lämpötila saavutetaan, laite alentaa tehoa ja pitää halutun lämpötilan. Säästötilassa kuluu energiaa vain niin paljon kuin sitä todella tarvitaan.
  • Laadukas design vakuuttaa kaksiportaisesti (1 000 W ja 2 000 W) valittavalla 2 000 watin suurimmalla tehollaan.
  • mukana toimitetaan kaukosäädin, joten voit käyttää kaikkia toimintoja ja säätöjä myös sohvaltasi.
  • 24 tunnin aikakytkin, jolla voit ohjelmoida omat lämmitysajat.
  • pakkasvahtitoiminto estää tilaa jäähtymisen kokonaan tai vesijohtojen jäätymisen.
  • on turvallinen: laitteessa on luotettava ylikuumenemissuoja, ja toimitukseen sisältyvät suuret tukijalat lukittavine rullineen, jotka pitävät laitteen varmasti pystyssä. Laitteen voi asentaa myös seinälle. Tarvittava asennusmateriaali toimitetaan mukana.
  • lämmittää ilman kaikkien TCH-sarjan konvektorien tavoin sähkön kuumentamilla langoilla. Lämmennyt ilma nousee ylöspäin, jolloin luonnollinen imu vetää lisää kylmää huoneilmaa laitteeseen.

Design-lasikonvektori TCH 2011 E – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään design-lasikonvektori TCH 2011 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 119,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*