UUIS CO2-ilmanlaatumittari BZ26 valvoo ilman laatua ja ilmoittaa luotettavasi, kun on aika tuulettaa – vihdoin saatavana

Talvi pakkasineen on vasta alkanut, mutta toimistossa, verstaassa, kouluissa ja päiväkodeissa keskustellaan innokkaasti. Kun tilassa on paljon ihmisiä, sisäilman hiilidioksidipitoisuus (CO2) on myös suuri, mikä saa kysymään: Kuinka usein ikkunat tulisi, siis on avattava tuulettamista varten? Koronainfektion vaara on myös vaikuttanut keskusteluun tuuletuskerroista. Tämän vuonna kallis energia voimistaa lisäksi ’ikkuna kiinni’ ja ’ikkuna auki’ -ryhmien väittelyä. Siksi rauhan ehdotus Trotecilta: CO2-ilmanlaatumittari BZ26. Jälleen saatavana!

Lisäksi on hyvä tieto, että ilman hiilidioksidipitoisuus eli CO2:n määrä on luotettava merkki sisäilman laadun huononemisesta. Samalla heikkenee tehokkuutemme – vaikka sisäilman nouseva CO2-pitoisuus on sallituissa rajoissa. Suuri CO2-pitoisuus aiheuttaa nimittäin väsymistä, keskittymisvaikeuksia ja heikkoutta, ja voi aiheuttaa lapsille ja huonokuntoisille henkilöille usein vakavia terveysongelmia. CO2-ilmanlaatumittari BZ26 valvoo luotettavasti sisäilman laatua ja suojaa paremmin terveyttä. Ihanteellinen luokkahuoneisiin, päiväkoteihin, toimistoihin, odotushuoneisiin, neuvotteluhuoneisiin, seminaareihin ja luonnollisesti myös kotiin. Voit hyvin mielin vetää henkeä syvään.

CO2-pitoisuus ja kaikki sisäilman arvot kertavilkaisulla

BZ26 mittaa kaikki tärkeät sisäilman arvon, joten voit parantaa ilman laatua kohdennetusti. Luotettava laite valvoo tarkasta tärkeimpiä ilman laatuparametreja:

  • CO2-pitoisuus (mittausalue: 400–5000 ppm)
  • Sisälämpötila (mittausalue: -9,9 °C – 60 °C tai 14,18 °F – 140 °F)
  • Suhteellinen ilmankosteus (mittausalue: 20 % RH – 95 % RH)

Mittalaite näyttää arvot selkeän ja kolmiportaisesti himmennettävän näytön väreillä erotetuilla alueilla. Hyvinvointi-indikaattorista näet helposti, onko sisäilma ihanteellisella, hyväksyttävällä tai kriittisellä alueella. Voit myös valita näkyvän ja kuuluvan hälytyksen raja-arvojen ylittymisestä.

Näin se toimii

CO2-ilmanlaatumittari BZ26 näyttää ajantasaiset tiedot sisäilman laaduista ja mahdollistaa hallitun tuulettamisen työpaikalla, ryhmätyötilassa tai kaikkialla, missä on monta ihmistä tilassa – tuhlaamatta lämpöä.  BZ26:n tukemana tuuletat vain, kun se on todella tarpeen ja vain niin pitkään kuin tarvitaan.

Voit lisäksi lukea samanaikaisesti CO2-arvon, sisälämpötilan, ilmankosteuden, päivämäärän, viikonpäivän ja kellonajan. CO2-kuormitus näytetään liikennevalojen värisillä hymiöillä. Voit myös määritellä CO2:n, lämpötilan ja ilmankosteuden minimi- ja maksimiarvotoiminnon sekä näkyvän ja kuuluvan hiilidioksidihälytyksen vapaasti säädettävällä CO2-raja-arvolla.

Mittalaite toimii sekä verkkovirralla (mukana toimitettava USB-kaapeli) tai samoin mukana toimitettavilla paristoilla (3 x AAA Alkaline, 1,5 V). USB-liitäntää käytettäessä BZ26 mittaa ilman CO2-pitoisuuden kuuden sekunnin välein täysin automaattisesti. Paristoja käytettäessä CO2-arvo on luettava painimalla painiketta ”DOWN”. Kätevä tukijalka ja integroitu seinäkiinnike mahdollistava mittalaitteen vapaan sijoittelun.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • samanaikainen ilman laadun (CO2-pitoisuus), sisälämpötilan, ilmankosteuden, kellonajan, päivämäärän ja hyvinvointi-indikaattorin näyttö
  • integroitu hyvinvointi-indikaattori
  • yksilöllisten CO2-hälytysraja-arvojen määrittely – näkyvä ja kuuluva varoitussignaali
  • herätystoiminto ja torkkunäppäin

CO₂-ilmanlaatumittari BZ26 – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa CO₂-ilmanlaatumittari BZ26 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaan, normaalisti 93,73 €, nyt vain 59,95 sis. alv:n. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*