Ruostumaton savukaasukammio – edulliseen vuotojen paikannukseen

banner_rauchgaskammer_banner_fi

Trotecin valikoimaan on jo pitkään kuulunut edullinen savukaasukammio tasakattojen vuotojen paikantamiseen. Olemme nyt uusineet tämän kammion: uudessa ruostumattomassa savukaasukammiossa on nyt irrotettava polttokotelo, joka helpottaa koko kammion puhdistamista. Hyväksi havaittu periaate on tietenkin muuttumaton: eristyskerrokseen puhalletaan savukaasupatruunan tuottamaa erikoissavua.

Näin se käy

Savukaasumenetelmän etuja ovat sen helppokäyttöisyys ja nopeus. Savukaasukammio soveltuu erinomaisesti käyttöön, kun rengasjohdon asentaminen tai tiivisteen riittävä kostuttaminen on liian työlästä tai jopa mahdotonta. Myös kammion puhdistaminen käy yhtä nopeasti, koska polttokotelo voidaan poistaa.

Joustavasti säädettävät tiivistekannet takaavat kammion kestävän tiiviyden. Lisävarusteena toimitettavat savukaasupatruunat tuottavat valkoista tai punaista savua noin 80 sekunnin ajan.

Paikanna vuoto edullisesti!

Erittäin helppo ja nopea käyttää sekä puhdistaa:

Tilaa ruostumaton savukaasukammio vain hintaan 110,36 € sis. Alv:n – nyt Trotecin verkkokaupasta!

Valittavana myös laitteen ja 5 savupatruunaa sisältävä pakkaus hintaan 122,76 € sis. Alv:n, tai laitteen ja 10 savupatruunaa sisältävä pakkaus hintaan 135,16 € sis. Alv:n.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*