UUTUUS UV-Torchlight 15F – 4 kertaa edeltäjäänsä tehokkaampi

UV-Torchlight 15FUusi UV-Torchlight 15F: ulkonäöltään identtinen edeltäjänsä 10F kanssa, mutta säteilyvoimakkuudeltaan jopa neljä kertaa suurempi. Kevyt käsivalaisin tuottaa maksimaalisen UV-A-tehon heti virran kytkemisen jälkeen, joten se soveltuu erinomaisesti nopeisiin tarkastuksiin – esimerkiksi vuotojen paikantamiseen rakenteista, oikeuslääketieteen osa-alueille tai ainetta rikkomattomaan koestukseen teollisuudessa.

UV-Torchlight 15F on erityisen joustava. Se vakuuttaa myös uusilla, selvästi vahvemmilla ominaisuuksillaan: Esimerkiksi vanhan 10F:n 100 mm säteilykeilan säteilyvoimakkuus on 5 800 µW/cm², kun taas Torchlight 15 F:n samankokoisen säteilykeilan voimakkuus on 22 560 µW/cm² (38 cm etäisyydellä). UV-Torchlight 15F:n erittäin suuri säteilyvoimakkuus saa aikaan voimakkaan fluorensenssi-ilmiön – pienimmätkin valojuovat näkyvät myös päivänvalossa.

Näin se toimii

Erityisen kompakti UV-A-käsivalaisin toimii täydellä teholla heti käynnistyttyään, mikä on suuri etu tarkastettaessa hankalasti saavutettavia kohteita. Toisin kuin tavalliset UV-käsivalaisimet, UV-Torchlight 15F on varustettu tarkennusrenkaalla valaistuksen kohdentamiseksi. Rengasta kääntämällä saat säädettyä valaistuksen optimaalisesti ja portaattomasti jokaiseen käyttötarkoitukseen – aina maksimaalisen fluoresenssin tuottavasta pistevalosta suurten pintojen nopeaan tutkimiseen soveltuvaan kokonaisvalaistukseen asti.

Neljä hyvää etua:

  • Erittäin voimakas pistevalo
  • Portaattomasti säädettävä UV-A-säteily pistevalosta kokonaisvalaistukseen
  • Paino vain noin 230 g, sis. akun
  • Laadukas kotelo eloksoitua alumiinia

Uusi Torchlight 15F – ultrakompakti ja monipuolinen

Tilaa huippuluokan UV-A-käsivalaisin: Torchlight 15F normaalisti 232,05 €, nyt vain 169,95 € sis. alv – Trotecin verkkokaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*