Infrapunalämpölevyt TIH 500 S ja 700 S – nyt TÜV:n hyväksymiä

InfrarotHeizplatten

Infrapunalämpölevyt TIH 500 S ja 700 S ovat kuulunet jo pitkään ehdottomiin ykkössuosituksiimme, kun lämmittämättömiin huoneisiin on asennettava tehokas
lisälämmönlähde tai asuinhuoneisiin halutaan pistemäinen lisälämmitys. Nyt yksi kiistattomasti objektiivisimmista tutkimuslaitoksista on antanut merkki-
lämpölevyillemme laatusinettinsä: TÜV Rheinland! TÜV:n testaama laatu on infrapunalämpölevyjemme merkittävä lisäetu.

Infrapunalämpölevyt TIH 500 S ja TIH 700 S tuottavat suoraa lämpöä infrapunasäteillä
auringon luonnollisen periaatteen tapaan.  Huoneen ilman lisäksi kaikki huoneen esineet lämpenevät ja luovuttavat sitten varastoitua lämpöenergiaa huoneeseen. Perinteiset lämmittimet lämmittävät ympäröivän ilman, joka kuljettaa lämpöä huoneeseen, mutta infrapunasäteilylämpö antaa saman subjektiivisen lämmön tunteen vaikka huoneilman lämpötila on pienempi.  Vähäisempi ilman kierto tuottaa yleensä myös miellyttävämmän ilmaston huoneeseen: ilma kuivuu vähemmän ja sen pölykuormitus on pienempi.Lämpeneminen alkaa lisäksi miltei heti virran kytkemisen jälkeen.Vähän tai ei ollenkaan lämmitetyt huoneet ovat siten nopeasti ja mukavasti käytettävissä.

Infrapunalämpölevyjen TIH 500 S ja 700 S käyttömahdollisuuksia

  • Asuinhuoneiden lämmittäminen: Litteät infrapunalämmittimemme tuottava suoraa pistemäistä lisälämpöä asuintiloihin, talvipuutarhaan tai kylpyhuoneeseen – kaikkialle, missä sitä tarvitaan. Seinäkiinnitys säästää tilaa, ja lämmittämiseen tarvitaan lisäksi vain tavallinen pistorasia.
  • Ravintolat ja myyntikojut: Jaloilla seisova tai seinälle ripustettava infrapunalämpölevy on optimaalinen ratkaisu myyntikojujen tai terassien pistemäiseen lämmittämiseen. Se on lisäksi paljon tehokkaampi kuin tavalliset kaasusäteilylämmittimet.
  • Työpaikan lämmittäminen: Jaloilla pystyssä seisova infrapunapistelämmitin tuottaa miellyttävää lämpöä aikaisemmin vetoisiin tai viileisiin työpaikkoihin, esimerkiksi varastoon, kylmätiskin taakse ja korjaamoihin tai suuriin halleihin.
  • Seinäpintojen nopeampi kuivattaminen: Kun rakenteita kuivataan tai saneerataan, infrapunalämmityksen lämpötilan lasku saa kosteuden kulkeutumaan sopivissa seinämateriaaleissa kapillaarisesti kohti lämmitettyä seinäpintaa, mikä poistaa lyhyemmässä ajassa selvästi enemmän kosteutta seinästä kuin diffuusio.

Näin se käy

Puhdasta lämpöä äänettömästi ja hajuttomasti, ilman kondensaattia ja epämiellyttää pölyn lentelyä.  Infrapunalämpölevy TIH 500 S , lämmitysteho 580 W, sekä TIH 700 S , jonka lämmitysteho on 700 W, kytketään yksinkertaisesti lähimpään pistorasiaa, ja siinä kaikki. Ajattoman elegantit valkoiset pulverimaalatut metallipinnat ja eloksoitu alumiinikehys muodostavat tarkoin harkitun rakenteen, joka tarjoaa lukuisia asennusmahdollisuuksia:Laite voidaan ripustaa seinälle taakse integroitujen kannattamien varaan helposti joko pysty- tai vaaka-asentoon.Valinnaiset jalat mahdollistavat sijoittamisen lattian, ja lisävarusteena saatavilla kiinnikkeillä laite voidaan asentaa tavallisiin asennustukiin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • merkkilämpölevyt, TÜV-hyväksytty laatu
  • tehokas lämmitysmenetelmä, ympäristöystävällinen IR-C-säteily
  • valoaallot kuljettavat lämpöä – kohde lämpenee suoraan ilman konvektiohäviöitä
  • maksimaalinen hyötysuhde – 100 % käytettävästä sähköenergiasta muuttuu lämmitystehoksi

Infrapunalämpölevyt TIH 500 S ja 700 S – ykkössuosituksiamme

TIH 500 S normaalisti 177,10 €, nyt vain 79,96 €,
TIH 700 S normaalisti 208,36 €, nyt vain 99,94 €, sis. alv.

sis. alv.– nyt Trotec-liikkeessä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*