Raikas ilma kuntosalilla

tro_blog_entfeuchtung-fitnessstudio_banner

Kuntosalilla asiakkaat arvostavat laadukkaiden laitteiden lisäksi raikkautta. Tätä kuntosaleilla tarjoavat Trotecin kätevät ja tehokkaat TTK-E-S –sarjan ilmankuivaimet. Kuivaimet suojaavat laitteita ja huolehtivat terveellisen raikkaasta huoneilmasta. Parhaat edellytykset urheilulliseen hyvänoloon!

Kuntosalilla käydään eri syistä. Yksi tarvitsee rentoutusta työstressiin, toinen haluaa kasvattaa lihaksia, kolmas käy terveydellisistä syistä ja neljäs nauttii ryhmäliikunnasta aerobic-tunnilla. Oli syy mikä tahansa, yhteistä kaikille on halu treenata raittiissa huoneilmassa.

Halu urheilla lopahtaa lyhyeen, jos jo kuntosalin ovella iskee vastaan hikinen, ummehtunut ilma. Luonnollisesti ilmankosteus nousee tilassa, jossa useampi ihminen urheilee, hengittää ja hikoilee. Jotta kuntosalin imago pysyy hyvänä, tulee ilmanlaadulle tehdä jotain.

Kuntosalisi jäseniä motivoidaksesi sinulla tulee olla koulutettu henkilöstö, laadukkat urheiluvälineet ja moderni ilme, mutta myös raikas huoneilma. Tässä vaiheessa Trotec astuu mukaan kuvaan, sillä meillä on huoneilmaa parantavia laitteita, nimittäin TTK-E-S –sarjan ilmankuivaimet, jotka ovat Euroopan eniten myytyjä pienkuivaimia!

Napinpainalluksella ihanteellinen ilma

Pienet kuivaimet ovat heti käyttövalmiita, tarvitset vain pistorasian. Ympäristöstä imetty ilmankosteus joko kerääntyy vesisäiliöön tai johdatetaan erillistä putkea pitkin suoraan lattiakaivoon. Kätevien mittojensa ansiosta TTK-E-S –sarjan mallit sopivat joka nurkkaan ja näyttävät lisäksi tyylikkäiltä. Niiden käyntiääni on hiljainen ja mallit on helppo siirtää tarvittaessa paikasta toiseen. Kuntosalin käyttäjät kiinnittävät huomiota vain siihen, että ilma on ihanan raikasta.

Sopiva malli

Kuivaimelle on kuntosalillakin eri käyttötarpeita. Esimerkiksi suuri sali, jossa kuntolaitteet ovat tai pienemmät aerobic-tilat sekä mahdollisesti myös pukuhuoneet. Trotecilta löytyy sopiva malli jokaiseen tilaan. Esimerkiksi ilmankuivain TTK 29 E soveltuu tiloihin, joiden koko on 15 m², ja TTK 75 S kuivattaa ympäristöstään jopa 24 litraa vettä päivässä.

TTK-E-S-sarjan ilmankuivaimien edut:

  • tilaasäästävä
  • tyylikäs
  • nopea ja helppo käyttöönotto
  • tehokas ja vähäenerginen
  • tarjoaa parasta ilmanlaatua
  • suojaa sisustusta ja rakennusmateriaaleja
  • ihanteellinen hinta- laatusuhde

Käy tutustumassa TTK E-S-sarjan ilmankuivaimiin Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*