Turbopuhallin TFV 10 S: leveän ja tasaisen ilmavirtansa ansiosta erityisen sopiva lattioiden ja seinien kuivaamiseen – jälleen saatavana

Kuivattaessa pienempiä pintoja tai vaikeapääsyisiä onkaloita TFV 10 S -turbopuhallin pääsee tosissaan oikeuksiinsa: äärimmäisen kompaktien mittojensa ansiosta tämä vihdoin jälleen saatavana oleva turbopuhallin mahtuu ongelmitta myös rajalliseen tilaan. Koska sitä voidaan myös käyttää kolmessa eri asennuskulmassa, se puhaltaa 355 m³:n ilmavirran tunnissa aina täsmälleen oikeaan paikkaan kuivattaville pinnoille. Siksi se on optimaalinen apuväline seinien ja lattioiden kuivumisen tukemiseen vesivahingon jälkeen sekä tasoitteiden ja rakennuskohteiden kuivumisen nopeuttamiseen.

TFV 10 S -turbopuhallin tuottaa erityisesti muotoillun ilmanpoistokanavansa ansiosta laajan ilmavirran lähelle lattiaa, mikä jakaa huoneilman optimaalisesti märkien lattiapäällysteiden tai kosteiden tasoitteiden päälle ja nopeuttaa kuivumista huomattavasti. Tämä koskee myös mattojen kuivaamista märkäpesun tai sumutuspuhdistuksen jälkeen. Tehokkaan suorituskyvyn, vankan kompaktin rakenteen, suuren käyttöjoustavuuden ja erinomaisen hinta-laatusuhteen yhdistelmä tekee TFV 10 S -turbopuhaltimesta täydellisen yleislaitteen jokaiseen remontti-, siivous- ja rakennusyritykseen.

Edut kertavilkaisulla – turbopuhallin TFV 10 S …

  • Tuottaa 355 m³/h:n maksimi-ilmamäärän enintään 90 Pa:n ilmanpaineella.
  • on varustettu tuhoutumattomasta polyeteenistä valmistetulla kotelolla, ja se on paitsi erityisen kevyt ja joustava myös erittäin kestävä.
  • on varustettu kaksivirtaisella radiaalipuhaltimella ja erittäin suurella erikoisakselilla.
  • voidaan asetta kolmeen eri kulmaan käytön ja varastoinnin yhteydessä: 0°, 45° tai 90° – jolloin tukeva asento on luonnollisesti aina taattuna.
  • tarjoaa erinomainen energiatehokkuuden – laite on yhtä aikaa sekä tehokas että energiaa säästävä.

Turbopuhallin TFV 10 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa turbopuhallin TFV 10 S jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 142,60 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*