Pumppaa käyttövetesi ilmaiseksi omista vesilähteistäsi – Trotec-laatua edustavalla puutarhapumpulla ja kodin vesijärjestelmällä

Annamme sinulle tässä juuri ennen alkavaa kesäsesonkia todella kuuman vinkin, jolla säästät rutkasti rahaa. Säästäminen on todella helppoa hyödyntämällä käyttövettä, joka on käytettävissäsi omalla tontillasi esimerkiksi kaivossa tai virtaavissa vesistöissä. Näin huolehdit edullisesti niin puutarhasi kastelusta kuin pesukoneen ja WC:n vedensaannista sisätiloissa. Tarvitset tähän joko pelkän puutarhapumpun tai kodin vesijärjestelmän, mikäli haluat hyödyntää käyttövettä myös sisätiloissa. Trotecin TGP-sarja tarjoaa nämä molemmat käytännölliset ratkaisut laadustaan tunnettuina merkkituotteina.

Jos haluat käyttää sade-, lähde-, keräys- tai pohjavettä pelkästään puutarhassasi, Trotecin TPG-sarjan puutarhapumppu on sinulle juuri sopiva valinta. Saatavilla olevan käyttöveden uusiokäyttö kalliin vesijohtoveden sijaan maksaa itsensä nopeasti takaisin jo pientenkin puutarhojen ja nurmialueiden kohdalla. Vai haluatko hyödyntää käyttövettä puutarhan kastelun ohella myös sisätiloissa, esimerkiksi WC:n huuhtelussa, siivoustöissä tai pesukoneessa? Siinä tapauksessa kannattaa hankkia Trotecin TGP-sarjan kodin vesijärjestelmä. Entä miten puutarhapumppu ja kodin vesijärjestelmä itse asiassa toimivat?

Puutarhapumpun toimintatapa – esimerkkinä malli TGP 1000 E

Pumppuvalikoimamme on niin monipuolinen, että löydät siitä varmasti juuri käyttötarkoitukseesi sopivan puutarhapumpun. Esittelemme tässä esimerkkinä Trotecin puutarhapumpun TGP 1000 E, joka yhdistetään rakennuksen ”normaaliin” sähköliitäntään. Myös tätä puutarhapumppua voi käyttää sekä siirrettävänä että kiinteästi asennettuna yksikkönä. Pumppu pumppaa käyttöveden kaivoista, puroista, sadevesitynnyreistä, maanalaisista säiliöistä ja vaihtoehtoisista vesilähteistä suoraan puutarhan kasteluun. Pumppua voi luonnollisestikin käyttää myös lammikkojen, altaiden ja varastosäiliöiden täyttöön ja tyhjennykseen. Lisäksi pumppu tyhjentää tulvineet kellarit nopeasti ja luotettavasti. Puutarhapumppu tyhjentää luonnollisestikin tarvittaessa nopeasti myös tulvineet kellarit esimerkiksi rankkasateen tai tulvan jälkeen.

Suorituskykyinen ratkaisu – fiksuun puutarhan kasteluun

Puutarhapumppujen ei tarvitse olla kalliita, kuten Trotec-merkkilaatua edustava pumppu TGP 1000 E osoittaa. Pumppu pumppaa suurella 1 000 watin teholla enimmillään 3 300 litraa käyttövettä tunnissa ja pystyy imemään veden enimmillään 7 metriä alempana sijaitsevasta kohteesta – esimerkiksi lammikosta, kaivosta, maanalaisesta säiliöstä tai virtaavasta vesistöstä. Pumppu pystyy pumppaamaan imemänsä veden enimmillään 42 metrin nostokorkeudelle tai vastaavan mittaisen pumppausmatkan päähän. Integroitu lämpösuojakytkentä estää huoltovapaan moottorin ylikuumenemisen. Ergonomisesti muotoilun kantokahvan ansiosta puutarhapumppu on helppo ja nopea siirtää haluttuun käyttöpaikkaan.

Laadukkaat materiaalit – ensiluokkainen työnlaatu

Kotelointiluokan IPX4 mukaisesti kaikista suunnista tulevilta vesiroiskeilta suojattu pumpun TGP 1000 E pesä on valmistettu iskunkestävästä muovista ja suojamaalatusta metallista. Korroosionkestävä alumiinista valmistettu käämimoottori ja korkealaatuinen keraaminen liukurengastiiviste takaavat pitkän käyttöiän. Pumpun imu- ja paineliitännät on varustettu kestävillä metallikierteillä, joiden sisähalkaisijat ovat 1” tai 3,33 cm (G1).

Kodin vesijärjestelmän toimintatapa – esimerkkinä malli TGP 1025 E

Oman Trotecin TGP-sarjaan kuuluvan kodin vesijärjestelmän, kuten tässä esitellyn mallin TGP 1025 E ansiosta olet huomattavasti riippumattomampi kunnallisesta vesijohtoverkosta. Voit käyttää Trotecin TGP-sarjaan kuuluvaa kodin vesijärjestelmää vaihtoehtoisena vesilähteenä kaikissa sellaisissa kotisi ja puutarhasi käyttökohteissa, joissa veden ei tarvitse täyttää juomavedelle asetettuja laatuvaatimuksia. Tämä kannattaa: Syöttämällä käyttövettä rakennuksen olemassa olevaan vesijohtoverkkoon säästät esimerkiksi 3 hengen taloudessa noin 50 % keskimääräisen vedenkulutuksen kustannuksista!

Hyvä tietää:

  • Kodin vesijärjestelmät kytkeytyvät automaattisesti päälle ja pois päältä vedenpaineen mukaan. Tämän mahdollistaa järjestelmän oma paineohjaus, jonka ansiosta vettä tarvittaessa käytettävissä hyvin nopeasti ilman, että järjestelmän on ensin oltava pitkään käynnissä.
  • Kodin vesijärjestelmä on kiinteästi asennettava vedenjakelujärjestelmä, jota ei voi siirtää helposti paikasta toiseen.

Suuri tuotto ja pitkä käyttöikä

Tehokas 1 000 watin integroidulla (19 litran) paineastialla varustettu kodin vesijärjestelmä TGP 1025 E pumppaa ilmaista käyttövettä kaikkialle rakennukseen. Pumpun enimmäistuotto on 3 300 litraa tunnissa, minkä ansiosta pumppu pystyy pumppaamaan käyttövettä uima-altaasta, kaivosta tai maanalaisesta säiliöstä esimerkiksi WC:n huuhtelua, pesukoneita ja etu- sekä hyötypuutarhojen kastelujärjestelmiä varten. Paineentasaussäiliö pitää huolen siitä, että järjestelmässä vallitsee jatkuvasti 3 baarin paine. Sekä imuliitäntä että paineliitäntä on varustettu kierteellä, jonka halkaisija on 1” tai 3,33 cm (G1).

Kotelointiluokan IPX4 mukaisesti kaikista suunnista tulevilta vesiroiskeilta suojattu iskunkestävästä muovista ja suojamaalatusta metallista valmistettu pumpun pesä, korkealaatuinen keraaminen liukurengastiiviste, imu- ja painepuolen kestävät metallikierteet, huoltovapaan alumiinista valmistetun käämimoottorin erinomainen korroosiokestävyys sekä ylikuumenemisen yhteydessä toimiva lämpösuojakytkentä takaavat kodin vesijärjestelmän pitkän käyttöiän.

TGP-sarjan puutarhapumppu ja kodin vesijärjestelmä – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Valitse puutarhapumppu TGP 1000 E ja/tai kodin vesijärjestelmä TGP 1025 E ja tilaa jo tänään valitsemasi tuote ajankohtaiseen tarjoushintaamme:

puutarhapumppu TGP 1000 E nyt vain 39,95 € (normaalihinta 93,73 €)

kodin vesijärjestelmä TGP 1025 nyt vain 59,95 € (normaalihinta 145,84 €)

(sis. alv.:n) – nyt Trotec-verkkokaupassa!

Muut TGP-sarjan puutarhapumput ja kodin vesijärjestelmät

Trotecin kattavasta valikoimasta löydät jokaisen kodin ja puutarhan asettamiin vaatimuksiin sopivan pumppuratkaisun. Suosittelemme halutun käyttökohteen mukaan esimerkiksi Trotec-puutarhapumppuja TGP 1000 ES ja TGP 1005 E samoin kuin Trotec-vesijärjestelmiä TGP 1025 ES, TGP 1025 ES ES ja TGP 1050 E.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*