Puhdas fakta: adsorptiokuivaimet poistavat haitallisen kosteuden siiloista

banner_Trocknungsilo_banner

Puupellettejä, jauhemaisia aineita sekä irtotavaraa, kuten kivihiiltä tai rakeista viljaa… Ei väliä mitä siilossa varastoidaan tai säiliössä kuljetetaan, sillä samat asiat pätevät aina: säiliön on oltava puhdas – ja ennen kaikkea kuiva! Irtotavara on alusta asti suojassa kosteudelta vain täysin kuivatussa siilossa.

Jotta säiliö saataisiin mahdollisimman nopeasti kuivaksi puhdistamisen jälkeen, tarvitaan TTR-sarjan adsorptioilmankuivain. Parasta laatua, tietenkin Trotecilta!

Varmasti kuivaa!

Oletko joskus ottanut puhtaan säilytysastian astianpesukoneesta ja täyttänyt sen samantien jauholla? Silloin tiedät tuloksen. Jauho imee itseensä jäännöskosteuden ja paakkuuntuu. Pohjassa oleva paakuuntunut jauhoklimppi jää siis käyttämättä ja sen saa kaapia lusikalla irti…. Jos astiaan pääsee lisäksi kosteaa ilmaa, voi se johtaa jauhon homehtumiseen, jolloin jauho on täysin käyttökelvotonta.
Taloudellinen menetys on moninkertainen, kun edellinen esimerkki siirretään suureen yritykseen, joka varastoi irtotavaraa siiloissa. Säiliön on oltava täysin kuiva puhdistuksen jälkeen! Siilo on kuitenkin saatava tyhjentämisen jälkeen nopeasti takaisin käyttöön, ja tavara on lisäksi varastoitava parhaissa – siis kuivissa – olosuhteissa. Kuivaan varastointiin ja kuljetukseen tarjoamme Trotecin tehokkaita TTR-adsorptioilmankuivaimia.

Adsorptiokuivauksen ammattilaiset kuivaavat siilon kuin siilon. Erityisesti kemian- ja lääketeollisuuteen suosittelemme suorituskykyistä mallia TTR 1500. Laite kuivaa jopa 1800 kuutiometriä ilmaa tunnissa! Tämä siirreltävä ammattikäyttöön tarkoitettu tehokas laite soveltuu erityisesti teollisuuden tehokäyttöön. Myös laitteeseen sopivat ilmaletkut on suunniteltu yhtä siirtokykyisiksi ja kestäviksi. Luota Tronect-letkusarjan merkkilaatuun. Pienempiä rehusiiloja varten käy myös adsorptiokuivain TTR 250 HP.

Ammattilaislaatu ”Made in Germany”

Erilliset ilmatiet prosessi- ja regenerointi-ilmalle, kaksi erillistä puhallinta ja imupuolen G4-ilmansuodattimet: näin esittäytyy ammattilaistekniikka TTR-Trisorp-Dual! Kaikkien TTR-sarjan mallien kahden erillisen ilmatien periaate pitää huolen siitä, että teho on erittäin helposti säädettävissä. TTR-sarjan adsorptioilmankuivaimet vakuuttavat myös erinomaisella taloudellisuudellaan. Sisäinen lämmön talteenotto, erityisen suorituskykyiset erikoisroottorit – mitä muuta tarvitaankaan?

Me kehitämme yhdessä kanssasi siilojen ja kuljetussäiliöiden optimaalisen kuivausjärjestelmän. Voit luonnollisestii testata järjestelmän etukäteen, sillä annamme käyttöösi siirrettävät ilmankuivaimet koekäyttöä varten. Käytä hyväksesi Trotecin teollisuuspalvelun asiantuntijoiden osaamista. He puhuvat saksaa ja englantia. Jos haluat ensin tiedustella suomeksi, soita ilmaiseksi suomenkieliseen asiakaspalveluumme numeroon 00800 80 90 80 90 ja me välitämme pyyntösi eteenpäin. Hyödy parhaasta ”Made in Germany” -laadusta. Näin siilosi ja kuljetussäiliösi ovat paitsi puhtaita, myös kuivia. Varmasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*