Keraaminen lämpöpuhallin TFC 20 E: pitää kodin ja toimisto integroidun termostaatin säätämällä kohdistetulla lisälämmöllä miellyttävän lämpöisenä – taas saatavana

Sähkökäyttöiset lämpöpuhaltimet ovat uusi kultastandardi, kun kylmä uhkaa tunkeutua asuntoon ja toimistoon, ja lämmityskaasu saattaa loppua. Tämä lämmitin ansaitsee epäilemättä kunnia-arvon, sillä siinä yhdistävät käytännössä kaikki laitteen tärkeät edut: Keraamisen lämpöpuhaltimen TFC 20 E keraamiset PTC-lämpövastukset lämmittää nopeasti ja tehokkaasti kahdella valittavalla 1000 watin ja 2000 watin teholla, kompakti torni tarvitsee vähän tilaa, ja lämpötilaa säätävä termostaatti säästää energiakustannuksia. Ja mikä parasta: Se on saatavana ja käytettävissä!

TFC 20 E:ssä on moderni keraaminen PTC-lämpövastus, toisin kuin lämpöpuhaltimissa, jossa vastuslangat. Tällä tekniikalla on monia rakenteellisia etuja: nopeampi lämpeneminen, pidempi käyttöikä ja päästötön lämpö. Keraamisen lämpöpuhaltimen ratkaisevin etu nyt, kun kaasu ja sähkö kallistuvat nopeasti, on portaattomasti säädettävä termostaatti ja kaksi tehoa (1000 W / 2000 W), joilla pidät enintään 24 m² / 60 m³ kokoisten tilojen energiakustannukset kurissa.

Edut yhdellä silmäyksellä – keraaminen lämpöpuhallin TFC 20 E…

  • integroitu termostaatti säätää lämpötilaa. Kun portaattomasti säädetty lämpötila saavutetaan, lämpöpuhallin pysähtyy itsestään, ja käynnistyy heti uudelleen, kun asetettu lämpötila alittuu. Lämpötila pysyy tasaisena ja energiaa säästyy.
  • mukana erillinen oskillointitoiminto. Kotelo kääntyy pystysuunnassa 80° ja jakaa lämpimän ilman paremmin huoneeseen.
  • keraamisella PTC-lämpövastuksella on monia rakenteellisia etuja: nopeampi lämpeneminen, pidempi käyttöikä ja päästötön lämpö. TFC 20 E:n keraamisissa lämpövastuksissa ei pala pölyhiukkasia tai eläinten karvoja, kuten yleensä vastuslankoja sisältävissä lämmittimissä. Siksi lämmin huoneilma säilyy miellyttävän hajuttomana, eikä se sisällä ylimääräisiä ärsyttäviä aineita. Ihanteellinen ihmisille, joilla on herkät hengitystiet, sekä pienille lapsille ja allergikoille.
  • vakuuttaa suojaus- ja turvatoiminnoillaan: Ylikuumenemisen uhatessa TFC 20 E sammuu automaattisesti. Jos laite vahingossa tönäistään nurin, kaatumissuojakytkin sammuttaa laitteen automaattisesti määrätystä kallistuskulmasta alkaen.
  • on joustava ja erittäin vaivaton käyttää. Lämpöpuhallin lämmittää nopeasti ja kotoisaksi kaikki suljetut tilat, joissa on pistorasia. Liitä pistorasiaa, kytke virta ja nauti. Käytännöllinen kantokahva helpottaa kuljettamista haluttuun käyttöpaikkaan.

Keraaminen lämpöpuhallin TFC 20 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään keraaminen lämpöpuhallin TFC 20 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 83,30 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*