Porakaivopumppu TDP 370 E pumppaa enimmillään 20 metrin upotussyvyydestä enimmillään 5 100 l/h käyttövettä enimmillään 40 metrin korkeuteen. Nyt tämä pumppu on jälleen saatavissa.

Edessämme on hyvin todennäköisesti seuraava kuiva kesä, joka koettelee erityisesti puutarhaamme. Puutarhaa vaatii tällöin runsaasti keinokastelua kunnallisen vesilaitoksen toimittamalla kalliilla talousvedellä. Tämä on kuitenkin vältettävissä, mikäli tontillasi on kaivo, vesi- tai valumisallas. Porattava reikä voi olla tällöin hyvin pieni: 15 cm:n halkaisija riittää. Solakka porakaivopumppu TDP 370 E lipuu jo tästä pienestä reiästä alas syvyyksiin vesilähteesi luo. Näin sinun on mahdollista pumpata ilmaista käyttövettä kotiisi ja puutarhaasi. Onko tämä kaikki tosiaan näin helppoa?

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu porakaivopumppu TDP 370 E tekee edullisesta käyttöveden pumppauksesta todellakin helppoa. Nimensä mukaisesti porakaivopumput on suunniteltu veden pumppaamiseen syvistä kaivoista ja näiden kaltaisista vesilähteistä. Voit käyttää edullisesti pumppaamasi käyttöveden moniin erilaisiin tarkoituksiin: hyötypuutarhan kasteluun kesäkuukausina, veden pumppaamiseen sadettimille ja sprinklereille tai kukkapenkkien ja ruukkukasvien kasteluun.

Edut lyhyesti – porakaivopumppu TDP 370 E …

  • pumppaa suuren 700 watin tehonsa ja enimmillään 20 metrin upotussyvyytensä ansiosta enimmillään 5 100 litraa vettä tunnissa jopa 40 metrin korkeuteen (maks. nostokorkeus) kaivoista, vesisäiliöistä, maanalaisista säiliöistä tai valumisaltaista.
  • on taatusti pitkäikäinen siinä käytettyjen korkealaatuisten materiaalien ansiosta. Messinkisisäosalla varustettu kestävä paineliitäntä ja vankka ruostumaton teräskotelo suojaavat huoltovapaata kuparikäämimoottoria jatkuvassa veden alaisessa käytössä jäätymättömänä aikana.
  • suodattaa ruostumattomasta teräksestä valmistetun likasihdin ansiosta pois mahdolliset yli 1,8 mm:n kokoiset liete- ja kiintoainehiukkaset. Näin pumpattua käyttövettä voi käyttää ongelmitta myös puhdistustarkoituksiin tai täydentämään talousvesijärjestelmää esimerkiksi pesukoneen vesilähteenä tai WC:n huuhteluvetenä.
  • saa virran luotettavasti 23 metrin pituisen vedenalaiseen käyttöön soveltuvan kaapelin välityksellä. Pumpun päässä on lisäksi kaksi ripustuskorvaketta, joiden avulla pumppu on helppo laskea pumpattavaan veteen. Pumppu soveltuu kotelointiluokan IPX8 mukaisesti jatkuvaan vedenalaiseen käyttöön.
  • on erittäin turvallinen: laite on varustettu edellä mainitun epäpuhtauksilta suojaavan likasihdin lisäksi paluuvirtauksen estävällä takaiskuventtiilillä ja ylikuumenemiselta suojaavalla lämpösuojakytkennällä. TDP 370 E on turvallinen valinta, sillä pumpun käyttöturvallisuuden on testannut testauslaitos TÜV Rheinland.

Porakaivopumppu TDP 370 E – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään porakaivopumppu TDP 370 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 149,95 € sis. alv. (normaalihinta 250,02 €) – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*