Laseretäisyysmittari BD8M, sisältää etäisyys- ja ristiviivalaserin sekä kätevän ulosvedettävän viiden metrin mittanauhan samassa laitteessa. Laite on nyt jälleen saatavissa.

Vanhemmat arkkitehdit, sisustussuunnittelijat, käsityöläiset ja kotinikkarit muistanevat vielä, miten kätevä työkalu mittanauha on. Mittanauha oli helppo ottaa käteen ja vetäistä auki. Mittauksen jälkeen nauha oli jälleen hetkessä rullalla. Kukapa olisi tuolloin voinut kuvitella, että tämä perinteinen mittanauha laseretäisyysmittariin ja ristiviivalaseriin yhdistettynä tuottaa tulokseksi täydellisen 3-in-1-monitoimimittarin BD8M? Ja että tämä fiksu laite osoittautui niin toimivaksi välineeksi nuorempienkin arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden, käsityöläisten ja kotinikkareiden käsissä, että siitä tuli lähes korvaamaton työkalu. Ja siten niin suosittu tuote, että se on vasta nyt jälleen toimitettavissa?

Kompaktissa 3-in-1-monitoimimittarissa BD8M yhdistyy kolme eri mittalaitetta: Käytettäessä laitetta perinteisenä laseretäisyysmittarina sillä on helppo mitata etäisyyksiä 40 metriin asti samoin kuin pinta-aloja ja sisätilojen tilavuuksia. Pythagoraan toiminnon avulla laitteella on mahdollista mitata jopa seinien tai kalusteiden korkeuksia. Integroitu ristiviivalaser helpottaa lisäksi kohteiden ja porausreikien kohdistamista ja heijastaa kirkkaat laserlinjat alustoihin. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä 5 metrin mittanauhalla otat mittoja  ammattilaisen tavoin myös hankalasti saavutettavista paikoista.

Edut yhdellä silmäyksellä – laseretäisyysmittari BD8M …

  • mittaa helposti ja nopeasti tarkkoja etäisyyksiä, pinta-aloja ja tilavuuksia. Mittaustuloksia voidaan laskea yhteen ja vähentää, MIN-/MAX-toiminto on käytettävissä jatkuviin mittauksiin ja Pythagoraan lause epäsuoriin mittauksiin.
  • mittaustulokset voi lukea selkeästä taustavalaistusta näytöstä, ja tulokset tallentuvat lisäksi sisäiseen muistiin (enintään 20 mittausta).
  • integroitu ristilinjalaser kohdistaa tarkkoja, selvästi erottuvia viivoja alustoille enintään 10 metrin päähän.
  • viisi metriä pitkä mittanauha ja käytännöllinen takaisinkelauspainike, mahdollistaa manuaaliset mittaukset hankalissa kohteissa.
  • vankka ABS-kotelo kestää kaikkein vaativimpiakin olosuhteita rakennustyömailla. Luistamattomista softgrip-pinnoista saa pitävän otteen kaikissa mittausasennossa, ja ympäröivä kumipinta suojaa putoamisilta. Vain 295 g painavan mittalaitteen erinomaisia varusteita täydentävät käytännöllinen käsilenkki ja koteloon integroitu vyökiinnike.
  • älykäs virrankatkaisuautomatiikka takaa pitkän toiminta-ajan: Se sammuttaa käyttämättömän laserin täysin automaattisesti 30 sekunnin kuluttua ja koko laitteen kahden minuutin kuluttua. Kätevä virransäästötoiminto on erityisen kätevä vilkkaalla rakennustyömaalla, joten BD8M kuuluu etäisyysmittarien kestävyyssarjaan. Käyttöön tarvittavat paristot (2 x 1,5 V AAA-koko) sisältyvät toimitukseen.

Etäisyysmittari BD8M – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa laser etäisyysmittari BD8M jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaammenormaalisti 41,63 €, nyt vain 29,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*