Design-terassilämmitin IRS 2110: korkeudeltaan säädettävä 2 100 watin lämmitysratkaisu antaa vauhtia ravintolamyynnillesi. Nyt tämä lämmitin on jälleen saatavissa.

Kevät ja kesä ovat aikaa, jolloin on pantava vauhtia terassimyyntiin. Ravintoloitsijana hyödyt jokaisesta hetkestä, jolloin asiakkaasi tuntevat olonsa mukavaksi terassillasi. Jotta näin olisi myös viileämpinä päivinä, sinun on syytä tutustua design-terassilämmittimeen IRS 2110, joka on jälleen toimitettavissa. Laitteen 2 100 watin teho pitää huolen siitä, että illat pysyvät lämpiminä ja ennen kaikkea seurueet iloisina hyvän ruoan ja juoman parissa. Kaksisäteisen LED-pöytävalaisimensa ansiosta lämmitin luo myös viihtyisän tunnelman. Kaikki helposti ohjattavissa kauko-ohjaimen avulla. Terassiasi varten. Asiakkaitasi varten. Ja iloista yhdessäoloa varten!

Tämä ilo sinun kannattaa suoda itsellesi ja asiakkaillesi: Mattamustan terassilämmittimen IRS 2110 geometrisesti muotoillussa lämmityselementissä yhdistyvät poikkeuksellisen tyylikäs tuotedesign ja loppuun saakka ajateltu toiminnallisuus. Rajoituksetta ympärillensä säteilevä lämmitin tuottaa miellyttävää lämpöä terasseille ja muiden ulkotilojen istuma- ja seisomapaikoille ilman pitkäkestoista esilämmitystä. Lämmitysteho on tällöin säädettävissä kolmiportaisesti, ja se riittää jopa 15 m²:n alueen lämmittämiseen. Lisäksi tämä korkeudeltaan säädettävä monitaituri sisältää myös monia mukavuutta lisääviä varusteita.

Edut yhdellä silmäyksellä – design-terassilämmitin IRS 2110 …

  • tuottaa kahden korkealaatuisen halogeeni-infrapunaputken avulla noin 5 000 käyttötunnin ajan lämpöä luonnollista auringon säteilyperiaatetta vastaavasti. Lämmitin säteilee lämpöä ympäristöönsä rajoituksetta ilman pitkäkestoista esilämmitystä ja lämmittää siten parvekkeet, terassit ja ravintoloiden ulkotilojen istuma- ja seisomapaikat. Valittavissa on tällöin kolme tehoasetusta (800 W, 1 300 W, 2 100 W). Lämmitys on täysin hiljaista eikä se tuota ilmavirtaa, joka nostattaa pölyä – lämmitin sopii erinomaisesti astmaatikoille ja allergikoille, joille ei tule hengitysvaikeuksia laitteen lähellä.
  • on korkeudeltaan säädettävä 190 ja 220 cm:n välillä. IRS 2110 -lämmittimen kotelo on valmistettu jauhepinnoitetusta alumiinista, mikä takaa jo itsessään pitkäikäisyyden ja säänkestävyyden.
  • on varustettu kaksisäteisellä LED-pöytävalaisimella, jonka voi sytyttää tarvittaessa. Valaisin luo tunnelmallisen valaistuksen, tekee lisävalaisimet tarpeettomiksi ja säästää energiaa.
  • mahdollistaa lämmitystehon valinnan ja ajastimen ohjelmoinnin (30/60/90 min) joustavasti samoin kuin LED-valaisinelementtien ohjauksen valinnan mukaan joko kosketuspaneelin avulla tai vaivattomasti infrapunakauko-ohjaimen avulla suureltakin etäisyydeltä.
  • parantaa turvallisuutta, sillä lämmitin on suojattu kotelointiluokan IP45 mukaisesti roiskevedeltä ja vierasesineiden tunkeutumiselta. Itse lämmitysputket on suojattu kosketukselta suojaristikon avulla. Jos terassilämmitin alkaa tukevasta jalastaan huolimatta huojua, sisäänrakennettu kallistuskatkaisin katkaisee välittömästi lämmityselementin virransyötön.
  • on koottu käden käänteessä käyttövalmiiksi. Yksittäiset elementit (lämpövastus, teleskooppiputki ja jalusta) liitetään toisiinsa ilman työkaluja kätevillä pikalukituksilla. Lämmitin liitetään verkkovirtaan 1,80 m pitkän kaapelin suko-pistokkeella (CEE 7/7), joka sopii eurooppalaisiin pistorasioihin.

Design-terassilämmitin IRS 2110 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-terassilämmitin IRS 2110 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 416,75 €, nyt vain 299,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*