Konvektori TCH 22 E: turbopuhaltimella varustettu kestävä suoralämmitin tuo lämpöä kylmään vuodenaikaan – jälleen saatavissa!

Juuri sopivasti kylmien aikojen koittaessa monet kaasuntoimittajat nostavat hintojaan. Onkohan tähän todellakin aina syynä kallistunut ostohinta? Voit kuitenkin tehdä jotain sitä vastaan: Vihdoinkin jälleen saatavana olevan TCH 22 E -konvektorin – joka on varustettu kytkettävällä turbapuhaltimella ja portaattomasti säädettävällä huonetermostaatilla – voit tehdä itsesi riippumattomaksi öljyn tai kaasun hinnasta. Voit itse valvoa koko ajan, kuinka paljon sähköä kuluu milläkin lämmitysasetuksella. Tämän suoralämmittimen käyttöön tarvitset ainoastaan pistorasian. Asenna, liitä pistorasiaan, valmis!

Kätevän, kytkettävällä turbapuhaltimella varustetun, TCH 22 E -konvektorin ansiosta käytössäsi on aina ihanteellinen lämpöratkaisu. Lämmitystehon säätimellä voit säätää lämmitystehon haluamaksesi tai antaa termostaatin huolehtia lämmityksen säätämisestä. Ajastin antaa sinulle puolestaan mahdollisuuden ohjelmoida päivittäiset lämmitysjaksot yksilöllisesti. Samantekevää, tarvitsetko turbonopean korvaajan päälämmitysjärjestelmän toimintahäiriön yhteydessä, luotettavan lämmitysratkaisun ennen lämmityskauden alkamista tai laitteen sellaisten huoneiden lämmittämiseen, joita ei ole liitetty keskuslämmitykseen – konvektori tarjoaa miellyttävää lämpöä yhdellä napin painalluksella.

Edut yhdellä silmäyksellä – konvektori TCH 22 E …

  • tuottaa lämpöä jopa 2 000 watin teholla – puhtaasti, hajuttomasti ja ilman kondensoitumista. Tehovaihtoehtoja on kolme: 750, 1 250 ja 2 000 W, ja huoneilma lämpenee täysin hiljaisesti. Integroitu ylikuumenemissuoja takaa turvallisen käytön.
  • säätää lämmitystehon haluamaksesi portaattoman termostaatin avulla. Kun valittu lämpötila on saavutettu, laitteiden virta katkeaa automaattisesti ja kytkeytyy uudelleen, kun lämpötila laskee jälleen – energiaa säästyy.
  • voidaan käyttää myös luotettavana pakkasvahtina termostaatin ansiosta.
  • on varustettu erikseen kytkettävällä turbopuhaltimella, joka nopeuttaa ilman kiertoa – soveltuu erinomaisesti kylmien huoneiden nopeaan alkulämmitykseen tai tuuletukseen.
  • on varustettu ajastimella, jolla on mahdollista ohjelmoida yksilöllisiä lämmitysjaksoja 15 minuutista 24 tuntiin.
  • vakuuttaa helppokäyttöisyydellään: Sinun ei tarvitse kuin liittää laitteiden liitäntäjohto pistorasiaan ja valita painikkeen painalluksella jokin kolmesta lämmitystasosta – ja voitkin jo nauttia miellyttävästä lämmöstä.
  • on helppo siirtää keveytensä ja kätevien upotettujen kahvojensa ansiosta huoneesta toiseen – suuret säätöjalat, jotka sisältyvät asennusvalmiina toimitukseen, takaavat puolestaan tukevan asennon.

Konvektori TCH 22 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään konvektori TCH 22 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 52,04 €, sis. alv:n. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*