Pölytöntä kylpyhuoneen kunnostusta – alipaineistajalla TAC 750 E

banner_badsanierung_tac750e_fi

Monet suomalaiset kylpyhuoneet ovat remontin tarpeessa. Talonomistajia taas ahdistaa ajatus lian ja pölyn aiheuttamasta kaaoksesta, joten he lykkäävät tätä tehtävää mielellään eteenpäin. Tästä johtuen potentiaalisen asiakkaan huolestunut kysymys remonttimiehelle on usein: ”Mutta sittenhän koko asuntoni on pölyn peitossa, vai mitä?” Tähän kysymykseen voit nyt remonttimiehenä vastata: ” Ei peity, kun käytämme remontin aikana TAC-alipaineistajaa!“

Pölyä syntyy eniten remontin alussa, kun vanhat putket irrotetaan, rappaus poistetaan ja lattiat revitään. Asukkaat eivät halua hienosta pölystä koostuvia pölypilviä, jotka kulkeutuvat asentajien mukana ovista sisään kiinnittyen verhoihin ja talon jokaiseen rakoon. Kun omistat uuden alipaineistajan TAC 750 E, pölyongelma poistuu ja sinulla on käytössäsi kaikki modernin ilmanpuhdistustekniikan ominaisuudet. Näihin kuuluvat esim. tehokas kaksivaiheinen suodatinjärjestelmä, portaaton ilmamäärän säätö tai tunniste ”luokkansa kevyinalipaineistaja”. Alipaineistajan avulla saat pölyn hallintaan – ja asukkaat puolellesi!

Näin se toimii

Kylpyhuone eristetään muista talon huoneista pölysuojaseinällä. Toisessa vaiheessa kunnostettavan tilan ulkopuolelle asennetaan TAC 750 E ja sen imuletku johdetaan pölysuojaoven läpi. Imun avulla kunnostustila muuttuu alipainevyöhykkeeksi, joka estää pölyn kulkeutumisen lähellä oleviin tiloihin. TAC 750-alipaineistaja, joka on kehitelty erityisesti pölyisten tilojen alipainelaitteeksi, takaa tehokkaalla kaksivaiheisella suodatinjärjestelmällään luotettavan huoneilman HEPA-suodatuksen. Samalla portaaton ilmamäärän säätö mahdollistaa tarvittavan ilmanvaihtomäärän mahdollisimman energiatehokkaasti kulloisellekin rakennustyömaalle. Näin pölyn aiheuttama haitta asunnossa saadaan minimoitua ja samalla myös remonttimiehet suojataan töiden aikana pölyn haitoilta.

TAC 750 E on ihanteellinen ratkaisu kylpyhuoneiden kunnostukseen, sillä sitä voi kuljettaa helposti paikasta toiseen. Laite painaa vain 6 kg ja mahtuu pienimittaisuutensa ansiosta ahtaimpiinkin tavaratiloihin.

Remontoi pölyttömästi ja erotu joukosta – ilmanpuhdistimen TAC 750 E avulla

Varmista itsellesi alipaineistaja TAC 750 E nyt hintaan 930 €, mukaanlukien ALV, Trotecin verkkokaupasta.

TAC 750 E –alipaineistajia saa myös edullisina säästöpaketteina – joko pölynsuojasetin, värisumupaketin tai HEPA-suodatinpaketin kanssa. Säästät jopa 307,62 €!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*