Turbopuhallin TFV 30 S: nopeuttaa kosteiden lattioiden ja seinien kuivausta erityisesti muotoillun ilman ulostulokanavansa ansiosta – jälleen saatavana

Olipa kyse seinien ja lattioiden kuivumisen nopeuttamisesta, tasoitteiden ja rakenteiden kuivauksesta tai matonpesusta – nopeutettu kuivaus tuo valtavan ajansäästön lisäksi myös muita etuja. Esimerkiksi restaurointi- ja rakennusalan ammattilaisten kokemus tulva-alueilla osoittaa, että paras tapa estää lisävahinkojen syntyminen on kuivata märät lattiat ja seinät nopeasti. Tästä syystä he käyttävät mielellään tehokasta TFV 30 S -turbopuhallinta, koska tämä vihdoin jälleen saatavilla oleva spesialisti nopeuttaa kuivausta erityisesti muotoillun ilmanpoistokanavansa ansiosta.

TFV 30 S -turbopuhallin tuottaa laajan ilmavirran lähelle lattiaa, mikä jakaa huoneilman optimaalisesti märkien lattiapäällysteiden tai kosteiden tasoitteiden päälle ja nopeuttaa kuivumista huomattavasti. Yhdessä jopa 2 250 m³:n ilmamäärän kanssa tunnissa tämä tekee turbopuhaltimesta optimaalisen yleislaitteen kunnostus-, puhdistus- ja rakennusyrityksille. Suureksi eduksi ovat tietenkin myös laitteen vankka rakenne, kompakti koko, joustavat pystytysmahdollisuudet sekä loistava hinta-laatusuhde. Sehän onkin Trotecin merkkilaatua!

Edut kertavilkaisulla – turbopuhallin TFV 30 S …

  • on varustettu kolmella säädettävällä teho- ja puhallustasoilla, jotta ilmamäärä voidaan aina mukauttaa optimaalisesti rakennuksen erilaisiin vaatimuksiin. Maksimi-ilmamäärä on 2 250 m³/h ilmanpaineen ollessa enintään 525 Pa.
  • on ympäröity kotelolla, joka koostuu rikkoutumattomasta polyeteenistä, ja se on siksi samanaikaisesti sekä kevyt, luja että joustava. Kaiken lisäksi laite voidaan pinota!
  • on varustettu kaksivirtaisella radiaalipuhaltimella ja erittäin suurella erikoisakselilla. Akselin yksipuolinen kuormitus vältetään, koska moottori on varustettu laadukkaalla kuulalaakerilla.
  • voidaan asetta kolmeen eri kulmaan käytön ja varastoinnin yhteydessä: 0°, 45° tai 90° – jolloin tukeva asento on luonnollisesti aina taattuna.
  • tarjoaa integroidun huoltopistorasian. Sen kautta TFV 30 S:ään voidaan liittää suoraan toinen turbopuhallin tai ilmankuivain kuivauksen nopeuttamiseksi.

Turbopuhallin TFV 30 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa turbopuhallin TFV 30 S jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 387,20 € € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*