Pistolämpömittarilla joulukinkku onnistuu

banner_festtagsbraten_bp5f_FI

Joulukuusi on koristeltu, kaikki lahjat ovat kuusen alla ja radiosta tulee tunnettuja joululauluja. Ei puutu kuin kinkku. Jouluna ruoan tulee olla hyvää – alkupaloista jälkiruokaan. Siinä missä lapsille lahjat ovat kohokohtana, on  hyvä ruoka aikuisille yksi joulun ihanimmista asioista. Varsinkin se joulukinkku. Sen tulee olla ihanan murea, ei raaka, mutta ei liian kypsäkään. Elintarvikemittarilla BP5F voit olla varma, että kinkku onnistuu!

Kinkun tulee olla päältä rapea ja sisältä mehukas sekä murea. Jotta tähän lopputulokseen päästään, on hyvä paistomittari erittäin tärkeä apuväline. Esimerkiksi elintarvikemittari BP5F tekee jokaisesta kinkun paistajasta mestarin. Voit mitata helposti ja nopeasti kinkun sisä- ja ulkolämpötilan. BP5F on infrapuna- ja paistomittari yhdessä paketissa! Pistimellä voit mitata kinkun ydinlämpötilan, mittausskaala on -40:n ja +200 °C asteen välillä. Näin näet helposti onko kinkku myös sisältä valmis; siihen tarvitaan vain pieni, huomaamaton reikä. Infrapunamittari mittaa jopa +280 °C asteeseen saakka koskematta pintaa.

Elintarvikemittari BP5F sopii myös elintarvikealan ammattilaisille

Laajan mittausskaalan ansiosta mittaria käyttävät myös elintarvikkeiden valmistajat, tarkastajat, kuljetusyhtiöt, kauppiaat ja ravintolat. Kolme digitaalista indikaattori-lediä näyttävät lämpötilan lisäksi, onko lämpötila mitattu HACCP-arvojen (Hazard Analysis and Critical Control Points) sisällä. HACCP-normi tarkoittaa, että elintarvikkeiden lämpötilan tulee olla joko alle 4 °C tai yli 60 °C, mikä estää haitallisten mikro-organismien syntymisen ja kasvamisen

Helppo puhdistaa

Hygieenisuus on erittäin tärkeää varsinkin  elintarvikkeita käsiteltäessä. Elintarvikemittari BP5F on vesitiivis, joten se on helppo puhdistaa ja pestä. 10 cm pitkän jaloteräspistimen voi taittaa mittarin sisään, jolloin se on hyvin suojassa epäpuhtauksilta.

Älä jätä mitään sattuman varaan, vaan tarjoa vieraillesi kinkku, joka on kuin mestarin tekemä! Tämä onnistuu elintarvikemittarilla BP5F, jolla on nyt joulutarjous hintaan 49,94 €!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*