Peltier-ilmankuivan TTP 5 E: innovatiivista ilmankuivausta erittäin kompaktissa koossa pieniin ja pienimpiin tiloihin – jälleen saatavana

Missä home voi erityisen hyvin talossa, asunnossa? Tietenkin kosteissa paikoissa, esimerkiksi ikkunattomissa saniteettitiloissa, ruokakomerossa ja luonnollisesti vaate- sekä kenkäkaapissa. Siis kaikkialla, jossa ilma on kosteaa, lämpötila on pieni ja jonne kohdistat valvovan katseen vain harvoin. Peltier-ilmankuivain TTP 5 E auttaa silloin: Se poistaa ilmasta liian kosteuden, vähentää veden tiivistymistä pinnoille ja estää siten homehtumista.

Varsinkin pienet tilat ovat erityisen kosteudelle arkoja: Vaatekaappiin tulee esimerkiksi vaatteita, jotka sisältävät jäännöskosteutta, vaikka kuivausrummun ohjelmaksi on valittu ’kaappikuiva’. Tuoreesta salaatista, kasviksista ja hedelmistä poistuu aina hieman kosteutta, joka lisää komeron ilmankosteutta. Vesihöyry kondensoituu pienissä ikkunattomissa saniteettitiloissa päiväkausia kaikessa rauhassa. Silloin kannattaa käyttää Peltier-ilmankuivainta TTP 5 E: Laite pitää pienet enintään 6 m² tilat 300 ml:n päivittäisellä kuivaustehollaan luotettavan kuivana.

Edut yhdellä silmäyksellä – Peltier-ilmankuivain TTP 5 E …

  • sisältää modernin lämpösähköisen Peltier-elementin, ei tarvitse kompressoria eikä kylmäainetta ja vakuuttaa joustavuudellaan ja erityisen pienellä koollaan.
  • pitää pienet huonosti tuulettuvat tilat 10 m² -kokoon asti kuivina – esimerkiksi vaatehuoneet, ikkunattomat kylpyhuoneet tai ruokakomerot.
  • kerää pisteet integroidulla täyttymisvaroitusvalolla, joka varoittaa ajoissa säiliön täyttymisestä, sekä automaattikatkaisulla varustetulla ylitäyttösuojalla, joka estää 0,7 litraa vetävän vedenkeräyssäiliön ylivuodon.
  • sisältää ilmanpuhdistustoiminnon – laite suodattaa ilmasta eläinten karvat, nukan ja pölyn.
  • kantokahva helpottaa kuljettamista ja siirtämistä toiseen käyttöpaikkaan.
  • on mahdollisimman helposti käsiteltävä. Laita pistoke seinään, kytke päälle, valmis! Peltier-ilmankuivaimen toiminta on optimoitu energiatehokkaaksi ja hiirenhiljaiseksi – laite ei häiritse yöuniasi.

Peltier-ilmankuivain TTP 5 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään  Peltier-ilmankuivain TTP 5 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 62,46 €, nyt vain 39,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*