Ilmankuivain TTK 96 E: ’lämpötilasta riippuva kosteuden poisto’ pitää kodin sisäilman aina optimaalisesta – jälleen saatavana!

Onko asuintilojen ilma liian kosteaa? Vaikka tuulet säännöllisesti! Syitä voi olla lukuisia. Esimerkiksi sisälämpötila lyödään usein laimin. Lämmin ilma sitoo nimittäin enemmän kosteutta kuin kylmä. Tämä on käypä selitys, jos lämmitystä vähennetty viime aikoina. Vihjeemme: Sovita kuitenkin sisälämpötila ja ilmankosteus toisiinsa – täysin automaattisesti ilmankuivaimella TTK 96 E. Älykäs laite tietää tarkasti, mikä ilmankosteus on siedettävin missäkin sisälämpötilassa.

Kukapa tietää, mikä ilmankosteus on optimaalinen tietyssä lämpötilassa. Jos esimerkiksi 20-asteisen huoneen ilmankosteus on 50 prosenttia, se nousee homehtumista edistävään 63 prosenttiin, kun huone viilenee 16 asteeseen. Eikä vettä lisätä tippaakaan. Ilmankuivaimen TTK 96 E:n erityinen ’lämpötilasta riippuva kosteuden poisto’ estää tämän ilmiön. Sen kosteudenpoistoteho jopa 30 litraa päivässä pitää enintään 90 m²:n kokoiset tilat luotettavasti kuivina.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 96 E …

  • huolehtii mukavuustoimintonsa ansiosta siitä, että ilmankosteus pysyy aina optimaalisella tasolla huoneenlämpötilasta riippuen, mikä takaa täydellisen hyvän olon ilmaston. Laite säätää ilmankosteusarvon yhdellä napin painalluksella automaattisesti miellyttäväksi lämpötilan mukaan.
  • on varustettu myös hygrostaattiohjatulla kuivausautomatiikalla, jonka avulla kiinteä kosteusarvo ja tavoitearvo voidaan valita etukäteen. Asetusarvo on välillä 35–85 % suhteellinen ilmankosteus, viiden prosenttiyksikön välein. Ilmankuivain käynnistyy automaattisesti säädetyn arvon ylittyessä ja pysähtyy niin ikään automaattisesti, kun asetettu tavoitearvo on jälleen saavutettu.
  • tarjoaa myös ilmankuivauksen jatkuvassa käytössä, ilman valvontaa. Integroitu erillinen letkuliitäntä mahdollistaa ulkoisen kondenssiveden tyhjennyksen – ihanteellinen edellytys jatkuvalle käytölle esimerkiksi harrastushuoneissa tai loma-asunnoissa, joissa astiaa ei voida tyhjentää säännöllisesti.
  • on varustettu kätevällä ajastintoiminnolla, jolla laite voidaan kytkeä esiasetetun tuntimäärän (enimmäisasetus 24 h) jälkeen päälle tai pois päältä.
  • tarjoaa automaattisen uudelleenkäynnistystoiminnon, kun laite on kytkeytynyt pois päältä odottamattoman sähkökatkoksen vuoksi: TTK 96 E käynnistyy uudelleen ennalta valitulla asetuksella heti, kun virransyöttö on jälleen käytettävissä. Näin laite soveltuu myös käyttöön ajastimen kanssa.
  • Mukavuusvarustusta täydentävät täyttöasteen varoitusvalo, joka ilmaisee vesisäiliön olevan täynnä, ylitulvimissuoja automaattisella virrankatkaisulla sekä pyykinkuivaustoiminto. Lisäksi integroitu, pestävä ilmansuodatin mahdollistaa ilmanpuhdistuksen suodattamalla pölyä ja eläinten karvoja.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • soveltuu pyöriensä ja kätevien kantokahvojensa ansiosta erinomaisesti myös siirrettäväksi käyttöpaikasta toiseen.

Ilmankuivain TTK 96 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa ilmankuivain TTK 96 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 364,65 €, nyt vain 239,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*