Onnettomuus karnevaaleissa Strépy-Bracquegniesin kylässä Belgiassa Trotecin VarioScreen-näkösuojaseinät mahdollistavat loukkaantuneiden nopean hoidon ja näkösuojan

Suurissa operaatioissa, kuten Strépy-Bracquegniesin onnettomuudessa Belgiassa, jossa auto syöksyi väkijoukkoon karnevaalitapahtumassa sunnuntaina, jokainen sekunti on tärkeä, loukkaantuneiden ensihoidossa.

Uutiskanava SRF:n mukaan ainakin kuusi kulkueeseen osallistunutta ihmistä sai surmansa Strépy-Bracquegniesissa, joka sijaitsee noin 40 kilometriä lounaaseen Brysselistä. 10 loukkaantui vakavasti ja 27 lievästi. Poliisi ja pelastuspalvelut olivat paikalla suurin joukoin hoitamassa loukkaantuneita ja kuljettamassa heitä ympäröiviin sairaaloihin. Huolimatta joskus dramaattisistakin kohtauksista paikan päällä pelastustoimen on toimittava tällaisissa tilanteissa tehokkaasti ja järkevästi. Loukkaantuneille annettavan nopean ensiavun lisäksi on tärkeää varmistaa onnettomuuspaikka mahdollisimman nopeasti. On pystytettävä näkösuojaseinät, jotka suojaavat loukkaantuneita uteliailta katseilta ja mahdollistavat sen, että pelastusjoukot ja ensiapulääkärit voivat hoitaa työnsä häiriöttä.

Tällaisissa tilanteissa Trotecin siirrettävät VarioScreen-näkösuojaseinät, joita käytettiin myös Strépy-Bracquegniesin onnettomuudessa, osoittavat arvonsa.


Kuvalähde: SRF.ch

Trotecin muutamassa sekunnissa pystytettävät näkösuojaseinät mahdollistavat

  • onnettomuuspaikan lyömättömän nopean eristämisen
  • tilapäisten ensiaputilojen pystyttämisen
  • loukkaantuneiden henkilöiden yksityisyyden suojaamisen.

Toisin kuin pressuista valmistettu näkösuoja, jonka pystyttämiseen tarvitaan yleensä useita henkilöitä, VarioScreen- näkösuojan voi pystyttää vain yksi henkilö muutamassa sekunnissa ja muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Näin loukkaantuneet pääsevät hoitoon nopeammin ja tehokkaammin.

Vertailu: Tavanomainen näkösuoja / VarioScreen_näkösuoja

VarioScreen-näkösuojaseinät – vakuuttavat käytössä:

Olipa kyseessä L-muotoinen, U-muotoinen tai vain suora väliseinä – helposti puhdistettavilla ja desinfioitavilla näkösuojaseinillä voidaan luoda muutamassa sekunnissa läpinäkymättömät käsittely- tai hoitoyksiköt.

  • Tukeva pystytys vain muutamassa sekunnissa yhden henkilön toimesta
  • Sisältää sopivat lisävarusteet, joiden ansiosta nopeasti käyttövalmis joka paikassa ja joka säällä Pakattu tilaa säästävästi ja kevyesti kantokassiin
  • Voidaan pitää mukana kaikissa hälytysajoneuvoissa
  • Helppo käsitellä, koulutusta ei tarvita
  • Laajennettavissa tarvittavaan pituuteen
  • Helppo puhdistaa
  • Suuri valikoima erilaisia malleja ja eri värejä, yksilöllisesti konfiguroitavissa

Testivoittaja palokuntalehden vertailutestissä

Palokuntalehti suoritti numerossaan 12/2019 suuren näkösuojaseinien vertailutestin. Palokunnan pelastushenkilöstö testasi kahdeksan erilaista mallia. Trotecin VarioScreen-näkösuojaseinä vakuutti testikomission yleisarvosanalla 1,72 (HYVÄ). Täältä voit lukea palokunnan testiraportin.

VarioScreen-näkösuojaseiniä on saatavana eri väreissä ja malleissa Trotec-kaupasta.

Oletko kiinnostunut erikoisratkaisuista tai onko sinulla kysyttävää?

Hyödy monivuotisesta kokemuksestamme poliisin, palokunnan ja pelastuspalvelujen varustajana. Neuvomme sinua yksilöllisesti ja tarkasti juuri tarpeidesi mukaan. 

Näkösuojaseinien ja telttojen asiantuntijasi:

Marc Pluijmaekers
Puhelin: 02452/962-481
S-posti: Zelte@trotec.de

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*