UUTTA 360°:n turbotuuletin TVE 100: moderni Turbospin-teknologia tarjoaa jäähdyttävän ilmavirran ja koko huoneen täyttävän ilmankierron

Käsi ylös, jos olet joskus paennut viime kesien kuumuutta tuulettimen läheisyyteen. Molemmat kädet ylös, jos aiot etsiä viilennystä myös seuraavan helleaallon koittaessa! Ja nyt kaikki muut, katsokaa uutta 360°:n turbotuuletinta TVE 100, joka on juuri toimitettu meille uunituoreena tulevaisuudesta: 32 nopeustasoa, patentoitu 360:n kääntymistoiminto ja 90°:n kallistustoiminto. Mutta ennen kaikkea moderni Turbospin-teknologia koko huoneen täyttävällä ilmankierrolla. Silloin on samantekevää, missäpäin huonetta oleskelet – tehokkaasti tiivistetty, pyörivä ja jäähdyttävä ilmavirta löytää sinut kaikkialta!

Nyt ei tarvitse pelätä tulevia helleaaltoja. Korkeakierroslukuisella 26 watin moottorilla ja Turbospin-teknologialla varustettu tehokas tuuletin, puhaltaa ne yksinkertaisesti pois – ja samalla virkistävän ilmavirran jopa 20 metrin päähän huoneeseen. Seinistä ja katosta heijastuva jäähdyttävä ilmavirta täyttää koko huoneen. Patentoitu ja innovatiivinen kääntö-kallistus-rakenne, jossa on kytkettävä oskillaatiotoiminto 30°:n, 90°:n, 180°:n ja 360°:n portaissa sekä 90°:n Swing-toiminto mahdollistavat ilman yksilöllisen jakamisen huoneeseen. Ja ilmavirtaa, josta on valittavissa 32 nopeustasoa, voidaan lisäksi ohjata myös kolmessa eri toimintatilassa tunnelman ja vuorokaudenajan mukaan. Tämä, kuten kaikkien muidenkin toimintojen ohjaus, onnistuu vaivattomasti mukana toimitetulla kaukosäätimellä. Ja mikä parasta: haluttaessa huoneilmaa voidaan lisäksi aromatisoida integroidulla tuoksuöljydiffuusorilla.

Näin se toimii

Kompaktien mittojensa ja suhteellisen pienen pystytyspinta-alansa ansiosta pöytätuuletin TVE 100 mahtuu melkein jokaiselle kirjoituspöydälle. Sitä voidaan käyttää joko kaukosäätimellä tai intuitiivisesti laitteessa olevan smart wheel -ohjauskiekon ja kosketusherkkien painikkeiden avulla. Näin 32 nopeustasoa, oskillaatio- ja Swing-toiminto sekä luonnontuuli- ja yötila voidaan asettaa nopeasti ja vaivattomasti.

  • Normaalissa käytössä tuuletin virkistää tasaisella, valittavissa olevalla puhallustasolla.
  • Luonnontuulitila luo ilmavirran, jonka voimakkuus voimistuu ja heikkenee pehmeästi ja joka on verrattavissa luonnolliseen tuulenvireeseen.
  • Kuiskauksenhiljainen yötila valittavalla laskevalla puhaltimen voimakkuudella takaa levollisen unen kuumina päivinä.

TVE 100 -pöytätuuletin on omaa luokkaansa myös muiden mukavuustoimintojensa osalta: integroitu tuoksuöljysäiliö ja diffuusori valinnaista huoneilman aromatisointia varten sisältyvät pakettiin yhtä lailla kuin yhden tunnin portaissa ohjelmoitavissa oleva 12-tunnin ajastinkin ja muistitoiminto, joka tallentaa kaikki laitteen asetukset erityisen taloudellisessa valmiustilassa.

Lisäksi TVE 100 auttaa tehostamaan lämmitys- tai ilmastointilaitteen vaikutusta ilman, että lämmityksen tai jäähdytyksen tehoa nostetaan kalliiseen hintaan. Voimakkaan ilmankiertonsa ansiosta tuuletin jakaa ilman tasaisesti huoneeseen. Tämä takaa kesällä miellyttävän raikkauden huoneen kaikkia nurkkia myöten ja talvella lämmön paremman jakautumisen. Myös avotakan lämmittävää vaikutusta voidaan tällä tavoin tehostaa huomattavasti.

Ota nyt huoneilman parantaminen omiin käsiisi. TVE 100 tekee siitä erityisen helppoa. Pallopäähän integroitu kuljetuskahva tekee miellyttävän kompaktista ja kevyestä tuulettimesta siirrettävän raikastimen jokaiseen huoneeseen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • voimakas 26 watin teho
  • 32 nopeusvaihtoehtoa
  • patentoitu kääntymistoiminto
  • automaattinen 30–360 °:n oskillaatio, joka voidaan kytkeä pois

360°:n turbotuuletin TVE 100 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään 360°:n turbotuuletin TVE 100 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 156,24 €, nyt vain 89,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitus viikolla 23

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*