UUTTA Akkupölynimuri VC 15-20V: johdoton märkä- ja kuivakäyttö puhallustoiminnolla ja HEPA-suodattimella – sisältää monipuoliset lisätarvikkeet

Remonttimiehet ja kotinikkarit rakastavat puhtaita työtiloja verstaassaan ja työmaalla. Mutta sen sijaan, että he poistaisivat pölyn, lian, lastut ja läikkyneet nesteet vaivalloisesti käsin, he tekevät sen kädenkäänteessä VC 15-20V -akkupölynimurilla. Pistorasioista ja johdoista riippumatta. Ja mikä parasta: hienot pölyhiukkaset ja lastut, jotka sinkoutuvat työkalusta porauksen, hionnan tai jyrsinnän aikana, poistetaan tällä ulkoisena pölynpoistolaitteena toimivalla akkukoneella suoraan 10 litran keräysastiaan. Lisäksi integroitu HEPA-suodatin estää kerättyjä pölyhiukkasia pääsemästä takaisin huoneilmaan ja näin myös hengitysteihin.

VC 15‑20V -akkupölynimuri on todellinen yleistaituri, joka huolehtii pölystä, liasta ja nesteistä silmää räpäyttämättä. Se sisältää yksinkertaisesti kaiken, mitä remonttimiehet ja kotinikkarit voivat toivoa yleiskäyttöiseltä akkuimurilta: Kuten tyyny- ja patjasuuttimen pehmustettujen huonekalujen perusteelliseen puhdistukseen sekä rakosuuttimen autojen sisätilojen puhdistukseen tai pölyn poistoon kriittisiltä alueilta, kuten saumoista, nurkista tai raoista. Myös vaikeasti saavutettavat paikat puhdistuvat leikiten puhallustoiminnolla. Nesteidenkin imeminen sujuu ongelmitta helposti puhdistettavaan 2,7 litran keräysastiaan.

Näin se toimii

Tarkkaan harkitun pölypussittoman rakenteensa ansiosta VC 15‑20V -akkupölynimuri soveltuu sekä märkä- että kuivakäyttöön. Helposti puhdistettavaan keräysastiaan voidaan imeä jopa 10 litraa kuivaa likaa tai 2,7 litraa nestettä. Keräysastian puhdistaminen sujuu uskomattoman nopeasti: avaa, tyhjennä ja huuhtele halutessasi puhtaalla vedellä. Valmis. Myös integroitu HEPA-pölysuodatin voidaan tarvittaessa pyyhkiä kostealla liinalla tai puhdistaa vesijohtovedellä.

Lisäksi VC 15‑20V on yhtä joustava kuljetuksen ja varastoinnin suhteen kuin imurikäytössä. Ilmaletkua ja suuttimia voidaan säilyttää tilaa säästäen laitteessa. Neljä laitteen pohjassa olevaa kevytliikkeistä pyörää takaavat maksimaalisen liikkumavapauden puhdistamisen aikana. Jotta akkupölynimuri voitaisiin kuljettaa vaivattomasti käyttöpaikkaan, siinä on ergonomisesti muotoiltu kantokahva sekä kiinnitysmahdollisuus karbiinikoukulla varustetulle kantohihnalle (ei sisälly toimitukseen).

Tehokkaasta, täysin ladatusta 20 V / 2 Ah Flexpower litium-ioniakusta riittää virtaa 15 minuutin jatkuvaan imurointiin täydellä teholla. Merkkivalo ilmaisee luotettavasti akun jäljellä olevan tehon. Toimitukseen sisältyvä pikalatauslaite lataa Flexpower Multi -akun täyteen ja käyttövalmiiksi vain tunnissa. Akku voidaan luonnollisesti poistaa latauslaitteesta myös osittain ladattuna, kun sitä tarvitaan. Valinnaisesti on saatavana myös 4Ah-Flexpower-akku – joka kaksinkertaistaa käyttöajan!

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokas akkukäyttöinen pölynimuri märän ja kuivan lian imurointiin
  • ihanteellinen ratkaisu lastujen ja pölyn imurointiin – yhteensopiva monien sähkötyökalujen kanssa
  • ylimääräinen puhallustoiminto
  • tehokas 20 V -litium-ioniakku (2 Ah) – ei muisti-ilmiötä eikä itsestään purkautumista

Akkupölynimuri VC 15-20V – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään akkupölynimuri VC 15-20V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 177,10 €, nyt vain 89,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

VC 15-20V -akkupölynimuri toimitetaan täydellisenä pakettina, joka sisältää 20 V2Ah:n litiumioniakun (2 Ah), pikalaturin, HEPA-suodattimen (89,66 %), rakosuuttimen, tyyny- ja patjasuuttimen sekä 2 metrin ilmaletkun.

Toimitus viikolla 22

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*