Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 23 E: nopeaa ja edullista mukavaa lämpöä, turbopuhaltimella ja jälkilämmöllä – jälleen saatavana!

Kun ulkona on yhä kylmempää, sisällä ei ole enää yhtä kotoisan lämmintä. Päälämmitys vaatii paljon aikaa päästäkseen vauhtiin, se toimii äärirajoillaan tai koska lähes joka asunnossa on ’kylmä nurkka’. Paleleminen omassa kodissa ei tule kuuloonkaan – ja nyt voit korjata asian käden käänteessä siirrettävällä öljytäytteisellä sähköpatterilla TRH 23 E, joka on jälleen saatavana: portaattomasti kääntyvä termostaatin nuppi ja kolme eri lämpötehoa 2400 wattiin asti sekä erikseen käynnistettävä keraaminen turbolämpöpuhallin. Virran katkaisemin jälkeen hyödyt ilmaisesta jälkilämmöstä!

Lämmintä näin nopeasti: Öljytäytteisen sähköpatterin TRH 23 E erikseen kytkettävä PTC-lämpövastus ja turbopuhallin lämmittävän huoneen tuulen nopeudella. Voi jo nauttia lämpimästä ilmasta, kunnes lämpö-öljy saavuttaa täyden tehonsa noin 8 – 10 minuutissa. Kun olet valinnut lämpötilan, lämmitin säätää automaattisesti lämpötehoa ja energian kulutusta, ja pitää huoneen lämpötilan tasaisena – energiaa säästyy, sillä tilaa ei lämmitetä turhaan. Öljytäytteinen sähköpatteri soveltuu siksi kylmien välikauden päivien lisälämmitykseen tai pakkasvahtina esimerkiksi autotallien tai kellarien väliaikaiseen peruslämmitykseen.

Edut yhdellä silmäyksellä – öljytäytteinen sähköpatteri TRH 23 E …

  • portaattomasti säädettävä termostaatti ja kolme lämpötehoa 1000, 1500 – 2900 wattia.
  • voit valita halutun lämpötilan erittäin helposti: Säädä lämpötila portaattomasti kääntyvällä termostaatilla – kaiken muun TRH 23 E:n automatiikka säätää mukavasti ja energiaan säästäen.Kun haluttu huoneen lämpötila saavutetaan, öljytäytteisen sähköpatterin virta katkeaa automaattisesti ja laite kytkeytyy pienimmälle lämmitysteholle, joka kuluttaa vähemmän energiaa. Kun lämpötila laskee alle valitun arvon, virta kytkeytyy automaattisesti ja lämpöpatteri lämmittää valitulla teholla.
  • keraaminen PTC-lämmitysvastus lämmittää sisään imetyn kylmän sisäilman, ja laitteen vasemman ja oikean puolen turbopuhallin puhaltaa ilman takaisin huoneeseen. Voit tietenkin käynnistää turbopuhaltimen tarvittaessa tai jättää sen käynnistämättä.
  • älykkään TRH-sarjamme kaikki mukavat edut: Se tuottaa tehokasta ja puhdasta lämpöä, varastoi lämpöä pitkään ja on edullinen sekä hankkia että käyttää. Patterissa käytettävä lämpö-öljy on erinomainen lämpövarasto, joten tasaista lämpöä riittää vielä 30 minuuttiakin virran katkaisemisen jälkeen.
  • soveltuu myös kylmien välikauden päivien lisälämmitykseen tai pakkasvahtina esimerkiksi autotallien tai kellarien väliaikaiseen peruslämmitykseen.
  • vakuuttaa myös turvallisuudellaan: ylikuumenemis- ja kaatumissuoja sekä merkkivalo suojaavat pikalämmittimen. Integroidut rullat ja kantokahva, joilla kuumakin patterin voi kuljettaa turvallisesti ja mukavasti paikkaan, jossa lämpöä tarvitaan. Käytännöllinen kaapelikela pistoketiloineen on kätevä ominaisuus, kun patteria ei käytetä.

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 23 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään öljytäytteinen sähköpatteri TRH 23 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 104,15 €, nyt vain 69,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

2 thoughts to “Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 23 E: nopeaa ja edullista mukavaa lämpöä, turbopuhaltimella ja jälkilämmöllä – jälleen saatavana!”

  1. Haluan varmisaa onko trotec TRH 23E öljylämmitteinen ja puhaltimella toimiva sähkölälämmitin se oli yliviivattu esitteessä

    1. Kiitos viestistäsi.
      Jotta voimme auttaa sinua mahdollisimman hyvin, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä suomalaiseen asiakaspalveluun sähköpostitse.
      He vastaavat kaikkiin kysymyksiisi mahdollisimman pian.
      Voit kirjoittaa sähköpostia osoitteeseen online-fi@trotec.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*