Puukkosahan PRCS 10-850: ’yleissaha’, syvä liike ja kolmeen asentoon säädettävä sahapää – jälleen saatavana!

Ammattilaiset odottavat puukkosahaltaan suorituskykyä ja työkappaleen helppoa käsittelyä. PRCS 10‑850:n omistajana olet täysin saajapuolella: Innovatiivinen puukkosaha, joka on jälleen saatavana, vakuuttaa 850 W:n tehoisella moottorillaan, joka tuottaa voimakkaat 28 mm syvän heiluriliikkeen. Myös kahvan ja sahaterän monipuolisella säädettävyydellä – työkalun sahapään voidaan säätää lukita kolmeen 90° asentoon. Ja toisaalta terää voidaan sankakahvan ollessa käännettynä kääntää tarpeen mukaan 180°. Kukaan ei tarvitse tätä monipuolisempaa puukkosahaa!

Puukkosahalla PRCS 10-850 hoidat käytännössä kaikki sahaustarpeet kotona ja puutarhassa nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Erilaisten rakenneosia ja materiaalien sahaaminen, putkien katkaiseminen, vanhojen huonekalujen purkaminen tai oksien leikkaaminen ja karsiminen – kaikki työt sujuvat ongelmitta yleissahalla, jonka kahvan ja sahanterän voit mukavasti säätää eri asentoihin. Pääset aloittamaan heti, sillä PRCS 10‑850:n mukana toimitetaan neljä erilaista laadukasta sahanterää puu- ja metallitöihin.

Edut lyhyesti – puukkosaha PRCS 10-850 …

  • monipuolisesti säädettävä kahva ja sahaterä: PRCS 10‑850:n sahapää voidaan kolmeen asentoon 90° portain. Vapauta, käännä haluttuun työasentoon ja lukitse jälleen turvallisesti. Terää voidaan sankakahvan ollessa käännettynä kääntää tarpeen mukaan 180°.
  • 850 watin tehon tuottamaa heiluriliikettä on helppo säätää: käynnistyspainikkeet voimakkaampi painaminen säätää tehoa. Kevyt painallus, pieni teho. Pohjaan painettu, täysi teho – voimakas 28 mm syvä heiluriliike!
  • lisäksi puukkosahassa on liikemäärärajoitin, joka mahdollistaa materiaalin sovitetun työskentelyn. Se on integroitu käynnistyspainikkeeseen mukavasti säätöpyörän muodossa. Lukituspainikkeen avulla sahaa voidaan käyttää mukavasti jatkuvatoimisena.
  • joustava ohjauskenkä asettuu jopa 30° kulmaan työkappaleen pintaan, ja se voidaan säätää sahauspituuden rajoittamista varten ilman työkaluja haluttuun pituuteen. Myös terän vaihto onnistuu pikaistukan ansiosta parissa sekunnissa ilman työkaluja.
  • turvallisuudesta ei ole tingitty: voit ohjata puukkosahaa kahdella kädellä, sillä ohjauskahva sankamainen ja kumipintaisesta etuvarresta käsisuojineen ja pitävä otteen. Optimaalinen painon ja koon suhde mahdollistaa parhaan mahdollisen käsittelyn.
  • automaattisesti syttyvä LED valaisee hämärät kohteet.

Puukkosaha PRCS 10-850 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään puukkosaha PRCS 10-850 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 94,10 €, nyt vain 49,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Pistosaha PRCS 10-850 toimitetaan täysin käyttövalmiina kuljetuslaukussa, mukana kaksi HCS-puusahanterää (10 TPI), yksi HCS-puusahanterä (4 TPI) sekä BIM-metallisahanterä (18 TPI).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*