Konvektori TCH 19 E: jopa 2.000 W teho tuottaa puhdasta, kuivaa ja hajutonta lämpöä – jälleen saatavana

Saisiko olla hieman lämpimämpää? Kenties makuuhuoneessa? Tai kylpyhuoneessa? Silloin joustavasti käytettävä sähkölämmitin TCH 19 E, joka on viimein saatavana, on täydellinen ratkaisu. Vain kaksi kiloa painava, jopa 2000 watin tehoinen konvektori soveltuu oivasti lämmittämään tiloja suurten, kallistettujen lämminilma-aukkojen kautta. Nopea lämmitin tuottaa käden käänteessä puhdasta ja tasaista lämpöä jokaiseen huoneeseen – liitä pistorasiaan, kytke virta, valmis. Laite on myös luotettava pakkasvahti kellarissa, autotallissa tai loma-asunnossa!

Konvektorin, esimerkiksi Trotecin TCH 19 E:n, sähkölämmitteiset langat lämmittävät ilman, joka nousee lämpimänä ylöspäin. Luonnollinen imu vetää lisää kylmää huoneilmaa laitteeseen. Lämmin ilma kiertää koko huoneessa jatkuvasti ja virtaa joka kulmaan. Jatkuva lämmintä ilmavirtaa säädetään termostaatilla, joka estää myös konvektorin ylikuumenemisen. Kun haluttu huoneen lämpötila saavutetaan, sähkövastuksen virta katkeaa automaattisesti. Ja kytkeytyy lämpötilan laskiessa automaattisesti uudelleen. Tämä käytännöllinen toiminto säästää energiaa – ja siten selvää rahaa.

Edut kertavilkaisulla – konvektori TCH 19 E …

  • automaattista toimintaa ohjaa portaaton termostaatti, joka varmistaa tasaisen lämpimän ilman virran ja säätää huoneen lämpötilaa automaattisesti.Kun säädetty arvo ylittyy, sähkövastusten virta katkeaa, ja virta automaattisesti uudelleen, kun arvo alittuu.
  • jopa 2000 W teho tuottaa puhdasta, kuivaa ja hajutonta lämpöä. Haluttu lämpöteho 750 W tai 1.250 W valitaan keinukatkaisimella, jossa on merkkivalo.Kummankin katkaisimen painaminen antaa suurimman tehon 2000 wattia – optimaalinen viileiden huoneiden nopeaan alkulämmitykseen.
  • Soveltuu termostaattiohjattuna myös pakkasvahdiksi. Termostaatti aktivoi lämmittimen automaattisesti ja estää huoneiden jäätymisen tai liiallisen jäähtymisen. Integroitu ylikuumenemissuoja takaa aina turvallisen toiminnan.
  • on erittäin helppo ottaa käyttöön: Pura laite kappauksesta, kytke kaapeli pistorasiaan, valmis. Merkkivalo ilmaisee laitteen toiminnan.
  • keveys ja integroidut kädensijat helpottavat siirtämistä käyttöpaikasta toiseen – suuret jalat pitävät laitteen tukevasti pystyssä.

Konvektori TCH 19 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään konvektori TCH 19 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, nyt vain 34,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*