Öljylämmitin IDE 50 – vihdoin jälleen saatavana!

>

Öljylämmitin IDE 50 on jälleen saatavana jälleen oikeaan aikaan ennen koleita aamuja ja viileneviä iltoja. Epäsuorasti lämmitettävä öljylämmitin on optimaalinen ratkaisu, kun tarvitaan suuria määriä puhdasta ja kuivaa kuumaa ilmaa esimerkiksi rakennustyömaiden, juhlatelttojen, näyttelyhallien, korjaamojen ja tallien lämmittämiseen. Kun savukaasut johdetaan hormin kautta pois, lämmitintä voidaan käyttää myös suljettujen tilojen lämmittämiseen.

Nimelllislämpöteholtaan 50 kW:n siirrettävä öljylämmitin IDE 50 lämmittää tehokkaasti paikan päällä. Öljyä kuluu enintään 4,8 litraa tunnissa, ja IDE 50:n polttoaineena voidaan dieseliä tai polttoöljyä. Laadukas Danfoss-ruiskutuspumppu takaa tasaisen syötön. Kuten edellä jo mainittiin, lisävarusteena saatava savukaasuhormi mahdollistaa lämmittimen käytön suljettujen tilojen täysin automaattiseen lämmitykseen.

Näin se käy

Siirrettävä öljylämmitin IDE 50 on erityisen taloudellinen ratkaisu vakioöljylämmitykseen. Lämmittimessä on integroitu polttoainesäiliö, joten käyttöpaikka ei ole riippuvainen polttoaineen saannista, ja jäljellä olevan polttoaineen määrä voidaan lukea mukavasti säiliön näytöstä. Ulkopuolelle asennettu polttoaineen suodatin on kätevästi esillä. Lämpötila säädetään integroidulla termostaatilla, jossa on asetusarvon ja mitatun lämpötilan digitaalinen näyttö. Lämmittimen mukana voidaan toimittaa lisävarusteena ulkoinen termostaatti ja 25 metrin liitäntäkaapeli – ihanteellinen, mikäli öljylämmitin ei ole lämmitettävän vieressä tai lähellä.

Öljylämmittimen luja kotelo on kahteen kertaan maalattua materiaalia, joten se soveltuu suvereenisti myös pitkäaikaiseen käyttöön ulkona. Kevytliikkeinen alusta kaapelikeloineen helpottaa paikan vaihtoa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • Erityisen taloudellinen ratkaisu vakioöljylämmitykseen
  • Integroitu polttoainesäiliö polttoainemittareineen
  • Elektroninen syttymissuoja
  • Ylikuumenemissuoja

Öljylämmitin IDE 50 – budjettiin optimoitu ratkaisu ammattikäyttäjille

Tilaa jo tänään öljylämmitin IDE 50 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 1195,00 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*