Ilmankuivain TTK 50 E – vihdoin jälleen saatavilla!

Tervetuloa takaisin – ilmankuivain TTK 50 E on jälleen täällä! Toimituksissa oli suuren kysynnän takia lyhyt tauko. Mukana ovat kaikki hyvät ominaisuudet, jotka ovat tehneet erittäin suositun ilmankuivaimen. Sellaisia ovat esimerkiksi miellyttävän ajaton muotoilu, joten laite sopii jokaiseen sisustukseen, ilmankuivaimen helppokäyttöisyys sekä lyömättömän edullinen hinta.

Ulkoasun onnistunut pelkistäminen tärkeimpään heijastuu myös laitteen tekniikkaan: TTK 50 E:ssä muutama selvästi strukturoitu ja helposti ymmärrettävä hallintalaite, joten tämän kuivaimen käytön aloittaminen ei edellytä pitkän käyttöohjeen lukemista. Aseta paikoilleen, käynnistä, säädä kosteudenpoistoteho, valmis. Kun ilmankuivain on otettu käyttöön, se toimii juuri niin kuin pitääkin, ja todella hyvin – se poistaa kosteutta 16 litraan asti päivässä ja pitää noin 30 m² kokoiset keskisuuret luotettavasti kuivana.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 50 E

  • sisältää pitkäikäisen ja lisäksi hiljaisen rotaatiokompressorin, joten laitetta voidaan käyttää tiloissa, joissa oleskellaan päivittäin.
  • voidaan käyttää joko automaattisesti hygrostaatin ohjaamana tai jatkuvasti toimivana.
  • toimii myös jatkuvasti ilman valvontaa. Integroituun tyhjennysliitäntään liitetään letku, jotka pitkin kondensoitunut vesi poistuu suoraan.Siten luotettava jatkuva toiminta ilman valvontaa kellaritiloissa tai loma-asunnoissa on myös taattu.
  • soveltuu myös allergikoille. Kätevästi sijoitettu, uudelleen käytettävä ilmansuodatin on helppo puhdistaa. Se suodattaa eläinten karvat, nukan, karvat, pölyn ja estää bakteerien leviämistä.
  • sisältää täyttöasteen ilmaisimen ja automaattisesti pysäyttävän ylitäyttösuojan, jotka ovat luokkansa mukavia ominaisuuksia.
  • kompaktit mitat, kevyt paino ja pyörät, joilla laite siirtyy mukavasti käyttöpaikasta toiseen.

Ilmankuivain TTK 50 E – huomattavan huomaamaton ratkaisu, joka sopii kaikkialle!

Tilaa ilmankuivain TTK 50 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 234,94 €, nyt vain 129,95 € sis. alv.– nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*