Kosteusmittarin BM31 uusi Trotec-ulkoasu

banner_Feuchteindikator_BM31_banner

Märkä? Vaiko kostea? Kenties jo kuiva? Kun on mitattava rakennusmateriaalien tai puutavaran kosteus, uusi kosteusmittarimme näyttää mitä se osaa: tarkastaa rakennustyömaalla seinien kuivumista ennen rappausta tai etsii kosteita paikkoja vanhojen rakennusten kunnostustöissä.

Myös uusi ulkoasu on erityisen huomion arvoinen …

BM31 -pintakosteusmittarin uusi ergonominen muotoilu helpottaa tuntuvasti työtä, kun on paikannettava pinnan lähellä piilevä kosteus. Uutta ulkoasua suunniteltaessa oli tavoitteena houkutteleva ulkonäkö ja ennen kaikkea miellyttävä tuntuma – tämäkin mittauslaite istuu hyvin käteen ja on erittäin miellyttävä käyttää. Vakuuttava tulos on 100 % Trotec-laatua kehityksestä muotoilun kautta valmistukseen!

Näin se toimii

BM31:n huomattavana etuna on ainetta rikkomaton dielektrinen mittaustekniikka. Laite mittaa tutkittavan materiaalin kosteuden 5–40 mm tunkeumasyvyydeltä. Pelkkä mittarin asettaminen materiaalia vasten riittää, toisin sanoen sondeja tai elektrodeja ei tarvitse upottaa mitattavaan kohteeseen. Mittaustulokset 0–100 esitetään digitaalisesti, selkeässä taustavalaistussa näytössä. Napin painalluksella voidaan tarkastella juuri mitatun arvon lisäksi muita lisätietoja, kuten minimi- ja maksimiarvoja. Entä jos huomaatkin kesken mittauksen, ettei sinulla ole paperia eikä kynää tuloksen kirjaamista varten? Ei huolta, sillä mittaustuloksen voi ”jäädyttää” pitotoiminnolla. Helppoa!

Neljä hyvää etua:

  • 100 % Trotecin itse kehittämä, muotoilema ja valmistama
  • kosteuden jakautumisen mittaus materiaalia rikkomatta
  • minimi- ja maksimiarvo sekä pitotoiminto
  • valaistu näyttö

Hyödy nyt tutustumistarjouksesta

Kuten nimikin jo sanoo, etu on voimassa vain rajoitetun ajan. Tilaa uusi kosteusmittari BM31 tutustumishintaan, normaalisti 98,94 €, nyt vain 74,95 € sis. alv – Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*