Oikea ilmasto takaa oikean juhlatunnelman

tro_blog_Klimtisierung_von_Zelten_banner

Joka on viettänyt juhlia teltassa tietää, kuinka nopeasti ilma alkaa seistä ja olla liian kostea. Kesällä olo saattaa olla kuumuudessa sietämätön. Ilmastointiin täytyy kiinnittää huomiota, jotta telttoihin ei kerry liikaa lämpöä, muuten vieraat lähtevät ennen aikojaan.

Tällaiseen ilmastointitehtävään soveltuvat erinomaisesti Trotecin PAC-sarjan ilmastointilaitteet, jotka myös poistavat kosteutta eivätkä vain ”virkistä” ilmaa kuten ns. Aircoolerit. Vielä monipuolisempi: PAC 2000 X. Tämä laadukas laite osaa muutakin kuin jäähdyttää ja poistaa kosteutta: napinpainalluksella toiminto voidaan muuttaa jäähdyttämisestä lämmittämiseen. Tällä moniosaajalla telttajuhlat onnistuvat niin keväällä, kesällä kuin syksylläkin.

Oikea ilmasto takaa oikean juhlatunnelman

Kevät on tullut. Viritellään ensimmäisiä grillitulia ja kutsutaan vieraita puutarhajuhliin. Onko sinustakin mukava juhlia ulkona ystävien ja perheen kanssa? Kutsua tuttaviakin, koska ulos mahtuu? Puutarhajuhlia varten sinulla on todennäköisesti käytössäsi teltta tai paviljonki mahdollisten sadekuurojen varalta. Muutenkin illan hämärtyessä on mukavampi juhlia ”neljän seinän sisällä”. Vai suunnitteletko esim. urheiluseuran kesäjuhlia tai ulkoilmahäitä? Silloin tarvitaan myös kaiken varalta myös teltta – ja telttaan ilmastointi. Trotecin PAC-sarjan siirrettävillä ilmastointilaitteilla juhlijoilla on miellyttävät oltavat kesähelteilläkin.

Kätevä ja tehokas

Siirrettävän ilmastointilaitten etuna on sen joustavuus. Varsinkin kesäkuumalla teltassa alkaa pian olla tuskatuttavan kuumaa ja kosteaa, kun kehon tuottama lämpö muodostuu lauhdevedeksi seinille. Tämän voit vieraittesi helpotukseksi estää hankkimalla ilmastointilaitteen PAC 2000 X! Tämä moniosaaja poistaa kosteutta ja viilentää tiloja, joiden maksimikoko on 26 neliömetriä. Saat telttaan miellyttävän ilman napinpainalluksella ilman epämukavaa kosteutta. Näitten taitojensa lisäksi laite osaa myös lämmittää! Kätevän käänteistoiminnon ansiosta laitteen voi muuttaa hetkessä lämmittimeksi, joka tuottaa miellyttävää lämpöä illan viilentyessä.

Syksyllä voit käyttää laitetta juhlien aikana lämmittimenä koko ajan – kunnes ilma illalla tuntuu seisoneelta ja ummehtuneelta.  Käänteistoiminnan ansiosta voit antaa PAC 200 X-laitteen toimiatuolloin hetken taas ilmastointilaitteena – ja juhlat jatkuvat raikkaassa ilmassa!

Sopii juuri sinun tarpeisiisi

Kun tarvitaan kunnon viilennystä, on PAC –sarja erinomainen ratkaisu. Sarjaan kuuluu useita erimallisia ja –tehoisia laitteita. Tehokasta jäähdytystä tuottaa esim. PAC 2000 E, joka on samalla oikea tilaihme! Sen jäähdytysteho on 2 kW ja se viilentää huoneita, joiden maksimikoko on 65 kuutiometriä. Jos haluat myös hyödyntää lämmityksen käänteistoimintaa, valitse itsellellesi PAC 2000 X –laite.

Etusi

  • Viilennys, lämmitys ja kosteudenpoisto samassa laitteessa
  • 2 kW:n jäähdytysteho
  • Kosteudenpoistoteho 30 litraa päivässä
  • Energiatehokkuusluokka A
  • Rakennettu tyylikkäästi ja tilaa säästäen
  • Ajastintoiminto
  • Kolme puhallintasoa
  • Irrotettava ilmansuodatin

Vihje: Monilahjakkuus PAC 2000 X on juuri nyt reilusti alennettu, hinta vain 199,95 € (ovh 385,49 €). Säästät siis 185,54 €! Trotecin verkkokaupassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*