Liikutamme ilmaa

tro_blog_Ventilator_TTV_4500_S_banner

Seisahdus on menoa taaksepäin: tätä sanontaa käytetään Saksassa monessa yhteydessä, myös ilman kohdalla. Kun ilma rakennustyömaalla seisoo, kuivuu rakennusmateriaali hyvin hitaasti. Se taas tarkoittaa ajanmenetystä – aika taas on rahaa myös rakennusprojekteissa.

Seisovaan ilmaan kerääntyy pölyä, mikä alentaa rakentajien viihtyvyyttä. Liikettä ilmaan siis, riippumatta siitä onko kyseessä rakennustyömaa, vasta remontoidut huoneet, varasto tai työpaja. Uusi korkeatehoinen TTV 4500 S –puhallin tuo raittiin ilman mukana apua tilanteeseen kuin tilanteeseen. Varmista itsellesi yli 60 euron alennus tilaamalla vielä tänään. Toimitukset alkavat viikolla 26.

Liikutamme ilmaa

Trotecin uusi voimapakkaus on aksiaalipuhallin TTV 4500 S. Kestävä ja kompakti laite tuottaa tiloihisi raitista ilmaa todella tehokkaasti. Siitä pitää huolen valtava ilmamäärä,  jopa 5000 kuutiometriä tunnissa, ilmanpaineen ollessa 130 Pascalia. Se vastaa lähes 1400 litraa ilmaa sekunnissa! Tällä teholla TTV 4500 S kierrättää ilmaa yhdessä hujauksessa myös suurissa halleissa. Tuore rakennusaine kuivuu hetkessä, ja pöly sekä muut leijuvat aineet puhalletaan ulos huoneista yhdellä napinpainalluksella.

Mikä parasta: Ilmavirtaa voidaan helposti ohjata. Laitteessa on valmiina liittimet, joihin voi kiinnittää ilmaletkun tai pölysäkin. Näin käytetty ja likainen ilma voidaan johtaa haluttuun suuntaan.

Anna tuulen puhaltaa!

Saako olla enemmän tehoa? Kyllä vain! Puhaltimessa on innovatiivinen jonokytkentä, eli useampia TTV 4500 S -puhaltimia voi liittää peräkkäin toisiinsa, mikä nostaa ilmanpainetehoa joustavasti. Mikäli tähtäät korkealle, voit pinota kolme laitetta päällekkäin.

TTV 4500 S on korkeatehopuhaltimien ammattilainen. Silti sitä on helppo käyttää ja siinä on monta älykästä yksityiskohtaa! Laitteen kotelo on pinottava ja kestävä, mutta silti kevyt. Puhaltimessa on letkuliitin, kantokahva, kaapelipidike, kumijalat kunnon pitoa varten, sisäänrakennettu pistorasia ja käyttötuntilaskuri. Ei muuta kuin tuulta purjeisiin.

Tärkeimmät edut:

  • Korkea ilmateho – säädettävissä kaksitasoisesti
  • Kestävä kotelo
  • Useampien laitteiden yhdistäminen mahdollista, myös pinottuna
  • Sisäänrakennettu pistorasia ja käyttötuntilaskuri

Tilaa jo tänään Trotecin uusi TTV 4500 S –puhallin ja säästä odotellessasi yli 60 €! Toimitukset alkavat viikolla 26. Trotecin verkkokaupasta löydät raikkaan ilman DEALin: TTV 4500 S 260,40 € (ovh 322,40 €) sis. Alv.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*