Uusi – innovatiivinen ilmanpuhdistin TAC 750 E „Made in Germany“

tro_blog_banner_tac750e_fi

Uudella TAC 750 E -ilmanpuhdistimella on kaikki modernin ilmanpuhdistustekniikan ominaisuudet – ja kaikki Trotecin omaa, saksalaisvalmisteista tuotantoa. Ominaisuuksiin kuuluvat esim. tehokas kaksivaiheinen suodatinjärjestelmä, portaaton ilmamäärän säätö ja tunniste ”luokkansa kevyin ilmanpuhdistin”. Ja mikä parasta: TAC 750 E:n lanseerauksen kunniaksi Trotec tarjoaa hienon hintaedun 15 %:n tutustumisalennuksella!

Voit kuljettaa TAC 750 E –puhdistinta helposti työmaalta toiseen, sillä se on luokkansa kevyin ilmanpuhdistin. Vain 6 kg:n tyhjäpainolla se on 60 % kevyempi kuin vertailukelpoiset kilpailevat mallit. Kompaktien mittojensa ansiosta se sopii mukavasti myös pienimpään tavaratilaan – näin TAC 750 E on ihanteellinen ratkaisu pienten rakennustyömaiden ilmanpuhdistukseen ja ympäröivien tilojen puhtaanapitoon.

Näin se toimii

Ilma kuormittuu useimmiten haitallisella pölyllä uudisrakennustöissä, remonteissa tai saneerauksissa. TAC 750 E, joka on kehitelty erityisesti pölyisten tilojen alipainelaitteeksi, takaa tehokkaalla kaksivaiheisella suodatinjärjestelmällään luotettavan HEPA-suodatuksen saastuneissa tiloissa.
Portaaton ilmanmääräsäätö mahdollistaa energiatehokkaan puhallusnopeuden säädön rakennustyömailla vaadittuihin vaihteleviin ilmanvaihtoihin.

203 mm:n letkujen vakioliitännän lisäksi voidaan valinnaisen letkusovittimen avulla liittää myös ohuempia 127 mm:n letkuja TAC 750 E:n ilmanpoistoon. Sen lisäksi voit käyttää TAC 750 E suodatinohjelmaa joustavasti kaksivaiheisena suodatinjärjestelmänä ilmanpuhdistukseen työmaatiloissa tai värisumun poistoon airless- tai paineilmakäytössä.

Varmista 15 %:n tutustumisalennus ja hyödy henkilökohtaisista säästöpaketeista

Osta mieluitin heti ilmanpuhdistin TAC 750 E, jonka ovh on 892,50 €, mutta nyt edullisesti 758,62 € sis. ALV. – nyt Trotecin verkkokaupassa
TAC 750 E -ilmanpuhdistinta varten on olemassa erittäin edullisia henkilökohtaisia säästöpaketteja – joko pölynsuojasetin, värisumupaketin tai HEPA-suodatinpaketin kanssa. Säästät jopa 307,62 €.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*