Ilman pumppaaminen ja pois imeminen sujuvat kuin leikkien akkukompressorilla ja -ilmapumpulla PCPS 11/12-20V – viimein saatavana

Tietenkin on vaivalloisempia töitä kuin esimerkiksi kahluualtaiden, kumiveneiden tai ilmapatjojen pumppaaminen käsin tai jalalla. Esimerkiksi ilman puristaminen jälleen työläästi pois. Kun aikaa on vähän, lapset vaativat, tavaratila on täynnä: Kukapa ei ole harkinnut välineen jättämistä pois matkasta – tai vielä ikävämpää? Nyt voi kuitenkin katsoa venttiiliä suoraa silmään: Tässä vihdoin saatavan täydellisen Trotec-sarjan laukussa on akkukompressori PCPS 11‑20V sekä akkuilmapumppu PCPS 12‑20V. Luotettava avustaja, kun on pumpattava tai tyhjennettävä suuria määriä ilmaa tehokkaasti. Ja nopeasti!

Jos auton tai polkupyörän renkaaseen, jalka- tai koripalloon on saatava ilmaa tai se on poistettava kahluualtaasta ja kumiveneestä – täydellisen sarja Trotecilta saa nämä ja monet muut ilman ja varsinkin paineilman tuottamat haasteet ratkeamaan kuin tyhjää vaan. Akkukompressori PCPS 11-20V vakuuttaa paineen esivalinnalla, joka pysäyttää kompressorin, kun haluttu paine saavutetaan. Akkuilmapumppu vakuuttaa PCPS 12-20V vakuuttaa 2-in-1-toiminnollaan: sekä pumppaaminen että pois imeminen sujuvat ongelmitta. Kummassakin akkutyökalussa on pitävät Softgrip-otepinnat ja integroitu LED-valo pimeiden työkohteiden valaisemiseen.

Akkukompressori PCPS 11‑20V – vakuuttaa paineen esivalinnalla

Tehokas akkukompressori soveltuu erityisesti auton, polkupyörän, skootterin tai moottoripyörän renkaiden täyttämiseen – ja yhtä tehokas ratkaisu jalkapallojen, koripallojen, käsipallojen ja moneen täyttämiseen. Akkukompressorin PCPS 11‑20V enimmäispaine on 7 baaria, joten se on optimaalinen ratkaisu kaikkiin tarkoituksiin, kun tarvitaan suuri ilmanpaine. Liitä akkukompressori renkaaseen, leikki- tai urheiluvälineeseen ja täytä tarvittava paine nopeasti ja mukavasti. Valitse LCD-näytöstä haluttu täyttöpaine bar tai PSI ja käynnistä kompressori. Kompressori pysähtyy, kun valittu paine saavutetaan. PCPS 11‑20V:n mukana toimitettu 10-osainen lisävarustesarja sisältää adapterit kaikille yleisille venttiileille. Akkukompressorin kotelon kummallakin puolella on pidike, joten venttiiliadapteri ja paineilmaletku kulkevat laitteen mukana.

Akkuilmapumppu PCPS 12‑20V – vakuuttaa 2-in-1 toiminnollaan

Kahluualtaat, kumiveneet, ilmapatjat ja täytettävät retkivuoteet ovat kaikki hienoja välineitä, joilla on arvonsa hyötykäytössä ja vapaa-aikana. Niiden arvo nousee heti alusta pitäen, kun ikävää pumppaamista ei tarvita, sillä PCPS 12‑20V pumppaa puolestasi nopeasti ja vaivattomasti. Akkuilmapumpun enimmäistuotto 45 m³/h soveltuu erinomaisten suurille tilavuuksille. Toimitus sisältää adapterit eri täyttöyhteille. Kätevää 2-in-1 -ilmapumppua PCPS 12‑20V voidaan käyttää yhtä helposti myös ilman imemiseen. Saat kaiken ilman mukavasti pois kaikista puhaltamalla täytettävistä esineistä, jolloin ne vievät säilytettäessä vähemmän tilaa ennen seuraavaa käyttöä.

Yksi akku kahdelle laitteelle – ympäristö ja lompakkosi arvostavat sitä

Kun samaa akkua voi käyttää kummassakin työkalussa, akkuja on valmistettava vastaavasti vähemmän. Se on hyväksi ympäristölle ja sinä säästät rahaa! Mukana toimitettu 20 V Flexpower-moniakku, jonka latauskapasiteetti on 2 Ah, soveltuu erinomaisesti pitkään kestävään pumppaamiseen, ja sitä voidaan käyttää muissakin Trotec-sähkökaluissa. Jos tarvitset lisää energiaa joustavaan ja pitkäaikaisempaan käyttöön, tilaa toinen 20 V 2,0 Ah: akku.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • Flexpower-moniakku -järjestelmä – joustavasti yhdistettävissä myös muihin Trotecin akkutyökaluihin
  • tehokas 20 V litium-ioniakku – ei muisti-ilmiötä eikä purkautumista itsestään
  • akkukompressorin paine 7 baaria, automaattinen täyttö LCD-näyttöön asetettuun paineeseen
  • akkuilmapumppu suurien ilmamäärien pumppaamiseen tai pois imemiseen enint. 45m³/h

Akkukompressori ja -ilmapumppu PCPS 11/12-20V – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi akkukompressori PCPS 11-20V ja akkuilmapumppu PCPS 12-20V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 88,51 €, nyt vain 59,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Täydellinen sarja, monipuolinen sisältö:

Akkukompressori PCPS 11‑20V, akkuilmapumppu PCPS 12-20V pikalaturi, vaihdettava Flexpower-multiakku (20 V, 2 Ah), laukku ja kymmenosainen välinesarja, jossa on kolme eri kokoista ilmapumpun suutinta, kompressorin kierreliitäntäinen paineilmaletku, Dunlop- ja Sclaverand-venttiilin adapteri, palloneula, kaksi lyhyttä yleisadapteria ja pitkä yleisadapteri.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*