Kulmahiomakone PAGS 11-125: nopean ja ergonomisen työskentelyn mahdollistava väkivahva 1 200 watin rälläkkä jälleen saatavissa

Jälleen saatavissa olevan kulmahiomahiomakoneen PAGS 11-125 kaltainen yleistaituri ei saa puuttua yhdestäkään hyvin varustellusta työkalukaapista. Tämä väkivahva rälläkkä soveltuu kaikenlaisiin katkaisu-, hionta-, jäysteenpoisto-, kiillotus-, harjaus-, puhdistus- ja leikkaustöihin – erityisesti kovien materiaalien, kuten kiven, keraamisten laattojen ja metallin tehokkaaseen työstämiseen. Ja mikä parasta: Käyntinopeutta voi säätää portaattomasti säätöpyörällä, jolloin laitteen tehon voi valita täsmälleen työstettävälle materiaalille sopivaksi. Työskentelyn päätyttyä voit sijoittaa kulmahiomakoneen kätevään kuljetuslaukkuun, jossa kone säilyy hyvässä tallessa.

Kestävä kulmahiomakone PAGS 11-125 on varustettu pitkäikäisellä painevaletusta alumiinista valmistetulla vaihdekotelolla, ja 1 200 watin moottorin ansiosta kone on todellinen voimanpesä myös pitkäkestoisessa ammattikäytössä. Kone toimii tasaisella käyntinopeudella, joka on säädettävissä välillä 3 000–12 000 r/min. Laitteen teho pysyy suurena myös kuormitettuna, mikä mahdollistaa nopean työskentelyn. Lisäksi tämä voimanpesä on varustettu juuri sellaisilla toiminnoilla, joiden ansiosta kone selviytyy kaikenlaisista vaatimuksista vaivattomasti ja tehokkaasti. Ja tämä kaikki on saatavissa tuttuun tapaan Trotec-merkkituotteille ominaiseen lyömättömän edulliseen hintaan.

Etusi yhdellä silmäyksellä – kulmahiomakone PAGS 11-125 …

  • siirtää voiman käytön aikana optimaalisesti kapean metallisen vaihdekotelon ansiosta ja tuottaa samalla vain vähän tärinää.
  • on säädettävissä tarkasti työstettävää materiaalia varten portaattoman käyntinopeussäädön avulla.
  • mahdollistaa käytännöllisen karan lukituksen ansiosta laikan vaihdon käden käänteessä ilman työkaluja.
  • soveltuu erilaisten laikkojen (halkaisija 125 mm) avulla kaikenlaiseen käyttöön – erityisesti kovien materiaalien (kuten keraamisten laattojen, betonin ja metallin) katkaisuun ja hiontaan. Maali ja ruoste on mahdollista hioa siististi pois teräsharjalaikalla. Koneella on mahdollista myös hioa metalli- ja kivipinnat sekä siistiä ja kiillottaa hitsaussaumat.
  • luo keveytensä ja ergonomisen rakenteensa ansiosta täydelliset edellytykset hallittuun ja miellyttävään työskentelyyn – myös pitkäaikaisessa käytössä. Tämän tukena on myös kapea, kiinteästi asennettu ja kumitetulla Softgrip-päällysteellä varustettu kahva ja kolmeen eri asentoon asennettavissa oleva lisäkahva
  • on varustettu nopeasti ja ilman työkaluja säädettävällä laikka- ja harjasuojalla, joka suojaa tehokkaasti pölyltä, kipinöiltä ja ympäristöön sinkoutuvilta sirpaleilta.
  • parantaa turvallisuutta, sillä varustukseen kuuluu tahattoman käytön estävä käynnistyksenestotoiminto sekä laajan työskentelyalueen mahdollistava 3 metrin pituinen kuminen liitoskaapeli.

Kulmahiomakone PAGS 11-125 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään kulmahiomakone PAGS 11-125 ajankohtaiseen tarjoushintaamme 29,95 € (normaalihinta 52,04 €), sis.. alv:n. – nyt Trotec-verkkokaupassa!

Kulmahiomakone PAGS 11-125 varusteineen toimitetaan tukevaan laukkuun pakattuna, toimitukseen sisältyvät metallinen katkaisulaikka (Ø 125 mm), suojahuppu, lisäkahva, kaksireikäinen kiristysavain ja kiristysmutteri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*