Näin löydät sopivan lisälämmittimen kotiin

tro_blog_ir1500s_banner

Kustannuksiltaan edullisen lisälämmityksen etsijällä on usein edessään vaikea valinta: Joustavasta kvartsisäteilijästä näppärään keraamisen lämpöpuhaltimeen, halogeenilämmittimestä edulliseen konvektorilämmitykseen – vaihtoehtoja on aivan liikaa. Haluamme tuoda valaistusta asiaan ja esittelemme eri lämmittimet lyhyesti …

Jotkut lämmönlähteet, kuten säteilylämmitin IR 1500 S Trotecilta, soveltuvat täydellisesti vain tilan todella käytettävän osan lämmittämiseen. Sellaisia ovat esimerkiksi kylpyhuone, jossa annos lisälämpöä aamuisin tekee erityisen hyvää, työpöytä askarteluhuoneessa tai terassi. Toiset laitteet, kuten konvektorit, on tarkoitettu koko tilan tasaiseen lämmittämiseen. Valitse esitellyistä vaihtoehdoista vaatimuksiasi parhaiten vastaava.

  • Säteilylämmittimissä voidaan käyttää usein lukuisia erilaisia lämmöntuottajia. Trotecin valmistama 1500 S käyttää esimerkiksi modernia kvartsilämpösäteilijää. Laitteet soveltuvat myös allergikoille: ne toimivat hajuttomasti, ja koska puhallinta ei yleensä tarvita, ne ovat myös hiljaisia eivätkä saa pölyä liikkumaan.
  • Keraamisissa lämmittimissä on keraaminen ydin, joka kuumenee ja lämmittää ympäröivän ilman erittäin nopeasti. Tätä periaatetta käyttää myös Trotecin TDS 10 M, jossa on pitkäikäinen PTC-keramiikka. Keraaminen lämmittimemme ei polta pölyä eikä siten kuormita ilmaa ylimääräisellä lentopölyllä – todellinen etu muillekin kuin allergikoille!
  • Halogeenilämmittimet säteilevät lämpöä kohteisiin ja lämmittävät niitä – verrattavissa auringon miellyttävään säteilyyn. Energiaa säästyy, koska huoneen kaikkea ilmaa ei tarvitse lämmittää. Ilma ei pyörteile, joten näitäkin lämmittimiä suositellaan allergikoille.
  • Konvektorit perustuvat lämpövirtaan. Ilma nousee lämmetessään, laskeutuu viilentyessään jälleen alas ja konvektori lämmittää sen uudelleen. Konvektoriemme TCH 20 E ja TCH 22 E hankinta kannattaa esimerkiksi, jos tiloja on lämmitettävä nopeasti ja lyhytaikaisesti. Halutut lämpötehot voidaan säätää termosäätimellä ja pitää yllä hygrostaatin ohjaamana.

Säteilylämmitin IR 1500 S – oikea valinta, kun haluat mukavaa lämpöä nopeasti

Tässä esitellyistä lämmönlähteistä voimme suositella jokaista Trotecin mallia, koska vaadimme tinkimätöntä laatua. Siitä huolimatta haluamme suositella yhtä lämmitintä vielä kerran aivan erityisesti: uutta säteilylämmitintä IR 1500 S – ajankohtaisen huippusuosikkimme hinta-laatusuhde on erinomainen, se on upean näköinen ja sen käyttömahdollisuudet ovat täydelliset.

Lähes kaikkiin kohteisiin soveltuva IR 1500 S on rakenteeltaan kompakti ja siten kuin luotu pienempiin tiloihin. Tämän erityisen tehokas säteilijä on erinomainen vaihtoehto ennen kaikkea verrattuna lämpöpuhaltimeen. Lämmittimessä on 3 lämmitystehoa ja suurin lämmitysteho on 1500 W, ja se voidaan kiinnittää nopeasti ja helposti seinälle tai kattoon, sillä toimitus sisältää tarvittavan asennussarjan.

Ajankohtainen huipputarjous – varmasti onnistunut valinta

Tilaa jo tänään säteilylämmitin IR 1500 S, normaalisti 39,95 €, nyt vain 19,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*