Ilmankuivain TTK 171 ECO – jälleen saatavana!

tro_blog_ttk171eco_banner

Hyviä uutisia saneeraus- ja rakennusalan ammattilaisille: TTK 171 ECO on jälleen saatavana! Asiantuntijoiden mielestä suorituskykyinen ilmankuivain on erityisen taloudellinen ratkaisu yritystoiminnon moniin tyypillisiin kuivaustehtäviin. Sen suuri kuivausteho,  ammattimainen kuumakaasuautomatiikka sekä täydellinen siirtovaunurakenne tukevat mielestämme hyvin tätä arviota.

TTK 171 Econ siirtovaunun rakenne on suunniteltu vaativiin työmaaolosuhteisiin. Otetanko, tartuntasyvennykset ja suuret pyörät helpottavat laitteen kuljettamista jopa portaissa. Paikalleen sijoitettu TTK 171 Eco saa paljon aikaan – laitteessa on vahva rotaatiokompressori, joten sen suvereenit tehoreservit  mahdollistavat jopa 52 litran kuivaustehon päivässä. TTK 171 ECO soveltuu enintään 80 m² tai 220 m³ kokoisiin tiloihin, ja koska siinä käytetään ammattimaista kuumakaasuautomatiikkaa, se saavuttaa suuren kuivaustehon lämmittämättömissä tiloissa tai kylmillä työmailla myös kylmässä 5 °C lämpötilassa.

Näin se käy

TTK 171 Econ nopeaan käyttöönottoon riittää yleensä vilkaisu helppohoitoiseen ohjaustauluun, jossa on kaikkien toimintojen digitaalinäytöt. Laitteessa on hygrostaattiohjattu automatiikka, jossa tavoitearvo voidaan asettaa prosentteina. Tavoitearvo ja mitattu arvo näytetään näytössä. Pysäytys- ja käynnistysaika voidaan asettaa ajastimella, ja asetukset säilyvät integroidussa muistissa myös sähkökatkoksen yli.

TTK 171 ECO sisältää ulkoisen kondensaatin poistoliitännän – ja tarvittaessa lisävarustepumpun – joten laite soveltuu optimaalisesti valvomattomaan ammattimaiseen kuivatukseen rakennuskohteissa. TTK 171 Ecoa voidaan käyttää myös lyhytaikaiseen kuivan ilman syöttöön tai onteloiden kuivaamiseen. Laitteessa on tätä varten erityinen puhallin, johon ilmaletku liitetään helposti adapteriyhteellä – sekin lisävaruste.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • ilmaletkuliitäntä paikalliseen kuivan ilman syöttöön tai onteloiden kuivaamiseen
  • suuri kosteudenpoistoteho pienissäkin lämpötiloissa
  • luja teräsrakenne
  • kiertomäntäkompressori mahdollistaa rajoittamattoman kuljettaminen ja varastoinnin

Ilmankuivan TTK 171 Eco – äärimmäisen tehokas, äärimmäisen edullinen!

Tilaa jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme ilmankuivain TTK 171 Eco normaalisti 577,15 €, nyt vain 359,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*