Näin lämmität kamiinalla tai uunilla vielä tehokkaammin 360°:n turbotuuletin TVE 100 jakaa lämmön koko asuntoon

Lämmitätkö asunnon kamiinalla tai uunilla? Silloin voit pitää itseäsi onnekkaana nykyisillä energian hinnoilla. Yhä useampi toteaa kamiinan kiinteää lämmitysjärjestelmää edullisimmaksi vaihtoehdoksi. Asunnon voi lämmittää energiakriisin uhatessa verrattain edullisesti itse kerätyllä puulla, mutta mukavasta lämmöstä ei tarvitse tinkiä.

Miellyttävää lämpöä rajoitetulla etäisyydellä

Tuli on kaunista katsella, Hehkuvat klapit rasahtelevat, liekit tanssivat ja mukava lämpö leviää nopeasti välittömään ympäristöön. Sohvalta ei halua nousta ja kotoisasta lämmöstä haluaa vain nauttia.

Kamiinan tai uunin tuottaman lämmön jakaminen suureen asuinympäristöön on toinen asia. Lämmön leviäminen huoneeseen, viereisiin huoneisiin tai useaan kerrokseen vaatii aikaa. Lämmin ilma nousee ensin ylös kattoon ja leviää sitten konvektion vaikutuksesta ympäristöön.

Uunin tai kamiinan lämmittämän ilman jakautumista voi nopeuttaa selvästi 360°:n turbotuulettimella TVE 100

Kaunis kamiinapuhallin on jokaisen uunin tai kamiinan optimaalinen täydennys. Se levittää lämmönlähteen eteen asetettuna lämpimän ilman nopeasti koko asuintilaan. TVE 100:n sydän on moottorin pyörittävä kolmisiipinen puhallin, joka puhaltaa kiertävän lämpimän ilmanvirran 20 metrin etäisyydelle. Kuulamaisen pään aerodynaamisesti muotoillut lamellit saavat 32 valinnaisella nopeudella tilaan puhallettavan ilman pyörteilemään. Puhaltimen suurin teho jakaa lämpimän ilman erittäin nopeasti – jopa useaan tilaan ja kerrokseen.

Kamiinan lämpö ei siis nouse ensin kattoon ja jakaudu sitten tilaan. Turbotuuletin TVE 100 jakaa syntyvän lämmön heti tilan etäisimpään nurkkaan ja pidemmällekin. Lämpötila nousee selvästi nopeammin, puuta kuluu vähemmän.

Kamiinapuhaltimen TVE 100 etuja:

  • Lämmön nopeampi jakautuminen
  • Lämmin turboilmavirtaa ylittää tilojen rajat
  • 32 nopeutta – sopiva jokaiseen asuinympäristöön
  • 360°:n oskillaatio, joka voidaan kytkeä pois
  • Erittäin tasainen käynti ja hiljainen ääni
  • Infrapunakauko-ohjain
  • Integroitu kantokahva

Tartu tarjoukseen ja hyödy nopeammasta lämmöstä koko asuntoon!

360°:n turbotuuletin TVE 100 on saatavana erikoishintaan 89,95 € Trotec-verkkokaupasta. Tänään tilattu, huomenna jo matkalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*