Lämpöaaltolämmitin TCH 2050 E: Joka suuntaan vaikuttavaa lämpöä Mica-kiillelevyjen yhdistetyn infrapunasäteilyn ja konvektiolämmön ansiosta – jälleen saatavana

Vankkatekoinen metalliritilä. Tyylikäs musta väri. Laadukas työstö. Lämpöaaltolämmitin TCH 2050 E on taas vauhdissa – ja jos haluat, vauhti riittää aina kotiisi tai toimistoosi asti. Silmänruokaa tarjoavien näyttävien retro-vivahteiden lisäksi konvektiolämmityksen ja Mica-kiillelevyjen älykäs yhdistelmä takaa, että tunnet miellyttävän joka suuntaan vaikuttavan lämmön alle minuutissa. Kahden jopa 2 000 watin lämmitystehon ja termostaatin avulla tapahtuvan älykkään lämpötilan säädön ansiosta. Tämä himoittu lämpöaaltolämmitin toimitetaan muuten välittömästi tilauksen saavuttua. Kannattaa siis olla nopea!

Kompakti ja tyylikäs – näyttävä musta TCH 2050 E sopii täydellisesti jokaiseen koti- tai toimistoympäristöön. Sen korkealaatuiset Mica-kiillelevyt säteilevät miellyttävää infrapunalämpöä ja lämmittävät siten niin kehoa ja seiniä kuin huoneessa olevia esineitäkin ilman, että huoneen ilmankosteus laskee. Lämpö nousee kuumista lämpölevyistä myös ylöspäin, joten infrapunasäteily ja konvektiolämpö täydentävä lämmityksen kolmiulotteiseksi. Täydellinen ratkaisu tehokkaaksi lisälämmittimeksi tai harvoin käytettäviin, lämmittämättömiin tiloihin 24 m²:iin saakka – olo- tai makuuhuoneeseen, loma-asuntoon, askarteluhuoneeseen tai talvipuutarhaan, toimistoon tai myymälöihin.

Edut yhdellä silmäyksellä – lämpöaaltolämmitin TCH 2050 E…

  • sopii enintään 2000 watin tehoisena 24 m² tai 60 m³ kokoisiin tiloihin. Kaksi lämpötehoa (1200 W ja 2000 W) voi valita kaukosäätimellä tai selkeillä kalvonäppäimillä. Lämpötila näkyy LCD-näytössä.
  • lämmittää kolmiulotteisesti: lämpöaaltolämmittimen kiillelevyt säteilevät infrapuna-aaltoja sivuille ja ylös nousee lisäksi konvektiolämpöä.
  • termostaatin ohjaamon automaatikan tavoitelämpötilaksi voi asettaa 5 – 35 °C – joko selkeillä näppäimillä tai kaukosäätimellä. Lämpöaaltolämmitin säästää energiaa, sillä virtaa katkeaa automaattisesti, kun valittu lämpötila saavutetaan – ja lämmitin käynnistyy automaattisesti uudelleen, kun tarvitaan lisää lämpöä.
  • ei tarvitse puhallinta eikä siksi levitä pölyä ilmaan – erittäin mukavaa muillekin kuin allergikoille ja astmaatikoille. TCH 2050 E tuottaa lämmön täysin äänettömästi, joten se soveltuu esimerkiksi makuuhuoneeseen.
  • mukava ja energiaa säästävä 24 tunnin ajastin kytkee tai katkaisee virran automaattisesti, kun säädetty aika (1-24 tuntia) on kulunut loppuun.
  • integroitu pakkasvahtitoiminto estää lämpötilan laskemisen alle 5 °C:seen – mikä estää vesijohtojen ja lämmitysputkien jäätymisen.
  • automaattinen kaatumissuojakatkaisin ja ylikuumenemissuoja takaavat turvallisen käytön. Herkästi pyörivät kuljetusrulla, pyöristetyt kantokahvat ja kätevä kaapelikela helpottavat liikutettavan lämmittimen nopeaa ja helppoa siirtoa tilasta toiseen.

Ilmastointilaite PAC 2050 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään lämpöaaltolämmitin TCH 2050 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 149,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*