Puutarhapumppu TGP 1005 E: tehokas 1000 watin pumppu pumppaa jopa 3.300 litraa käyttövettä tunnissa – jälleen saatavana

Nyt on säästettävä – myös ja varsinkin vettä. Miksi käyttäisit arvokasta vesijohtovettä puutarhan kastelemiseen tai terassin puhdistamiseen. Kustannukset ja ekologinen kestävyys ovat syitä hankkia puutarhapumppu, jolla voit hyödyntää vesivarastoa tai vielä mieluummin talteen kerättävää vettä. Kastele kukkapenkit ja kasvimaat, puut ja pensaat helposti maksuttomalla talousvedellä, äläkä tuhlaa kallista vesijohtovettä. Ja mikä parasta: Pumpussa on hienosuodatin, joka poistaa 1 mm:n kokoiset ja sitä suuremmat likahiukkaset.

Tehokas puutarhapumppu TGP 1005 E tuottaa napin painalluksella ilmasta vettä – kaivosta, säiliöstä, sadevesitynnyristä tai purosta. 1000 watin tehoinen pumppu pumppaa jopa 3 300 litraa käyttövettä tunnissa. TGP 1005 E:ssä on 1 mm kokoisia ja siitä suurempia likahiukkasia vastaan käytännöllinen esisuodatin, joka puhdistaa pumpattavan veden ja suojaa pumppua likaantumiselta ja sisäosien vaurioilta.

Edut yhdellä silmäyksellä – puutarhapumppu TGP 1005 E…

  • pumppaa suurella 1.000 watin teholla enimmillään 3 300 litraa käyttövettä tunnissa ja pystyy imemään veden enimmillään 7 metriä alempana sijaitsevasta kohteesta – esimerkiksi lammikosta, kaivosta, maanalaisesta säiliöstä tai virtaavasta vesistöstä. Pumppu pystyy pumppaamaan imemänsä veden enimmillään 42 metrin nostokorkeudelle tai vastaavan mittaisen pumppausmatkan päähän.
  • esisuodatin pysäyttää 1 mm kokoiset ja sitä suuremmat likahiukkaset, pienet kivet tai kasvien osat. Pumpun sisäosat ovat suojassa likaantumiselta ja vaurioilta. Sulkutulpan voi avata erityisen helposti mukana toimitettavalla avaimella.
  • voi käyttää kasteluun samanaikaisesti useita sprinklereitä, ruiskuja, suihkuja tai Micro-Drip-järjestelmiä kukkapenkkien, kasvimaiden, puiden, pensaiden, nurmikoiden ja etupihojen mukavaan kasteluun. Mukava pumppu soveltuu myös lampien tai vesitynnyrin tyhjentämiseen tai veden kierrättämiseen.
  • käynnistyy ja pysähtyy katkaisijalla. Suuri täyttöaukko helpottaa pumpun täyttämistä vedellä ennen käynnistämistä. Pumppuun mahdollisesti jäänyt vesi on tyhjennettävä tyhjennysruuvista ennen pitkäaikaista varastointia esim. talvella – TGP 1005 E on silloin suojassa jäätymisvaurioilta.
  • joka suunnasta roiskeveden pitävän kotelon suojausluokka on IPX4. Kotelo on valmistettu iskunkestävästä muovista ja suojamaalatusta metallista. Pumpussa on huippuominaisuudet, esimerkiksi laadukas keraaminen liukurengastiiviste, vankat metallikierteet imu- ja painepuolella, huoltovapaan alumiinikäämimoottorin erinomainen korroosionkestävyys ja integroitu lämpösuoja ylikuumenemisen varalta.Pumpun imu- ja paineliitännät on varustettu kestävillä metallikierteillä, joiden sisähalkaisijat ovat 1” tai 3,33 cm (G1).
  • ergonominen kantokahva nopeaan ja helppoon siirtämiseen haluttuun käyttöpaikkaan. Puutarhapumput, esimerkiksi TGP 1005 E, sopivat muuten sekä kiinteisiin asennuksiin että liikkuvaan käyttöön. Toimitus sisältää kiinteää asennusta varten tukevan jalan kiinnitysreikineen.

Puutarhapumppu TGP 1005 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa puutarhapumppu TGP 1005 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 104,15 €, nyt vain 49,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*