Design-lämpöpuhallin TFC 220 E: elegantti lämmitin, kaunista mustaa lasia – tyylikäs ja edullinen samaan aikaan!

Nykyisillä kaasun ja öljyn hinnoilla jokainen päivä, jona päälämmitys on pois päältä, on kotiin päin. Mutta ’paleleminenkaan’ ei ole mukavaa. Siksi kannattaa harkita energiaa säästävällä termostaattiohjauksella varustettua siirrettävää sähkölämmitintä, kuten TFC 220 -design-lämpöpuhallinta. Edullinen, erittäin käytännöllinen ja kirjaimellisesti elegantti vaihtoehto. Tyylikkään lämpöpuhaltimen voit sijoittaa juuri sinne, missä kaipaat miellyttävää lämpöä. Laitetta ei myöskään tarvitse erityisemmin varoa: mustasta turvalasista valmistettu ylellinen etupinta on erityisen iskun- ja naarmunkestävä.

Jo pelkkä esteettisesti sopusointuisen TFC 220 E -lämpöpuhaltimen katseleminen lämmittää mieltä. Ulkonäkönsä lisäksi lämmitin vakuuttaa kuitenkin myös toiminnallisuudellaan, joka on suunniteltu maksimaalista mukavuutta varten. Niinpä sen kaikki asetukset voidaan tehdä vaivattomasti LCD-näytöllä varustetun kosketusnäytön kautta – tai mukavasti sohvalta käsin kätevällä infrapunakaukosäätimellä. Termostaattiohjattu lämmitin, jonka voimakas lämmitysteho on 2 200 wattia, tuottaa hetkessä miellyttävän lämpötilan 15 °C:n ja 35 °C:n välillä. Suosittelemme lämmitintä enintään 26 m²:n kokoisten huoneiden nopeaan lämmittämiseen – esimerkiksi olohuoneiden ja makuuhuoneiden tai toimisto- ja myyntitilojen lisälämmittimeksi.

Edut yhdellä silmäyksellä – design-lämpöpuhallin TFC 220 E…

  • ohjaa huoneen lämpötilaa ja energiankulutusta täysin automaattisesti sisäänrakennetun termostaatin avulla Näin se estää luotettavasti huoneen liiallisen lämmittämisen – ja säästää selkeästi energiakustannuksia. Sinun tarvitsee vain asettaa haluttu huoneenlämpötila joko modernin kosketusnäytön tai mukana toimitetun infrapunakaukosäätimen avulla.
  • tekee myös tarpeettomien energiakustannusten säästämisen erityisen helpoksi kolmen toimintatilansa avulla: mukavuus-, yö- ja energiansäästötila:
  1. Mukavuustila
    Huoneen nopeaa lämmittämistä varten suosittelemme termostaattiohjattua mukavuustilaa, jossa lämmitysteho on maksimissaan. Kun haluttu huoneenlämpötila on saavutettu, lämmitin kytkeytyy pois päältä, kunnes lämpötila laskee 2 °C alle tavoitelämpötilan, ja alkaa sitten lämmittää uudelleen. Lämpötilansäätö tapahtuu täysin automaattisesti.
  1. Yötila
    Erityisesti makuuhuoneessa käyttöä varten lämpöpuhaltimessa on yötila, jossa lämmitysteho on alennettu. Myös tässä tilassa laite kytkeytyy päälle ja pois päältä termostaattiohjatusti heti, kun haluttu lämpötila ylittyy tai alittuu 2 °C:lla. Yötilan avulla voidaan esimerkiksi estää huoneen liiallinen jäähtyminen yöllä. Huoneen lämpötila pidetään vakiona energiaoptimoidulla lämmitysteholla.
  1. Energiansäästötila
    Energiansäästötilassa TFC 220 E säätää huoneenlämpötilan miellyttävälle noin 21 °C:n lämpötila-alueelle termostaattiohjatusti ja energiaa säästäen ilman esiasetettavaa tavoitelämpötilaa.
  • soveltuu käytettäväksi myös luotettavana pakkasvahtina.
  • voidaan mukauttaa täysin automaattisesti yksilöllisiin päivittäisiin rutiineihisi 24 tunnin ajastimen ansiosta, joka voidaan asettaa minuutin tarkkuudella kytkemään lämmitysteho automaattisesti päälle tai pois päältä Kun pois päältä kytkeytymisaika on esiasetettu, laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä, vaikka olisit esimerkiksi jo nukkumassa.
  • korostaa turvallisuutta: puhaltimen jälkikäyntitoiminnolla varustettu ylikuumenemissuoja estää laitteen sisäisen lämmitystekniikan vahingoittumisen, jos vakaa lämpöpuhallin vastoin odotuksia sattuisi kaatumaan tai se peitetään vahingossa vaikkapa vaatteilla. Kompaktin kokonsa ja kevyen painonsa ansiosta kapea lämmitin voidaan myös asentaa ja siirtää toisen paikkaan käden käänteessä.

Design-lämpöpuhallin TFC 220 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-lämpöpuhallin TFC 220 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 124,99 €, nyt vain 59,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*