Mukavuusilmankuivain TTK 96 E: varustettu erityisellä lämpötilasta riippuvaisen ilmankuivauksen mukavuustoiminnolla – taas saatavana!

Jokaisen, joka arvostaa optimaalista sisäilmaa, kannattaa tutustua tarkemmin TTK 96 E -ilmankuivaimeen, joka on vihdoinkin jälleen saatavana. Sillä optimaalista sisäilmaa varten on mukautettava huoneenlämpötila ja ilmankosteus toisiinsa. Tämä älykäs laite tekee sen mahdolliseksi, toisin kuin useimmat muut ilmankuivaimet, erityisen mukavuustoimintonsa ”lämpötilasta riippuvainen ilmankuivaus” avulla. Se tietää tarkalleen, mikä suhteellinen ilmankosteus on optimaalinen tietyssä lämpötilassa – ja säätää sen puolestasi. Täysin automaattisesti!

TTK 96 E:n erityinen mukavuustoiminto ”lämpötilasta riippuvainen ilmankuivaus” on suositeltava erityisesti käytettäessä ohjelmisto-ohjattuja lämmitysjärjestelmiä. Ilmankuivain säätää tällöin ilmankuivaustehonsa täysin automaattisesti päivä- tai yöaikaan muuttuvan huoneenlämpötilan mukaan. Mutta niin innovatiivinen kuin se onkin, TTK osaa myös ”pelkästään” kuivata – siksi laitteessa on luonnollisesti myös ”perinteinen” hygrostaattiohjattu kosteudenpoistoautomatiikka ja pysyvä tila. Valitusta käyttötavasta riippumatta jopa 30 litran päivittäisen kosteudenpoistokapasiteettinsa ansiosta tämä ilmankuivain pitää huoneesi aina luotettavasti kuivina jopa 90 m²:n huonekokoon saakka.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 96 E …

  • huolehtii mukavuustoimintonsa ansiosta siitä, että ilmankosteus pysyy aina optimaalisella tasolla huoneenlämpötilasta riippuen, mikä takaa täydellisen hyvän olon ilmaston. Laite säätää ilmankosteusarvon yhdellä napin painalluksella automaattisesti miellyttäväksi lämpötilan mukaan.
  • on varustettu myös hygrostaattiohjatulla kuivausautomatiikalla, jonka avulla kiinteä kosteusarvo ja tavoitearvo voidaan valita etukäteen. Asetusarvo on välillä 35–85 % suhteellinen ilmankosteus, viiden prosenttiyksikön välein. Ilmankuivain käynnistyy automaattisesti säädetyn arvon ylittyessä ja pysähtyy niin ikään automaattisesti, kun asetettu tavoitearvo on jälleen saavutettu.
  • tarjoaa myös ilmankuivauksen jatkuvassa käytössä, ilman valvontaa. Integroitu erillinen letkuliitäntä mahdollistaa ulkoisen kondenssiveden tyhjennyksen – ihanteellinen edellytys jatkuvalle käytölle esimerkiksi harrastushuoneissa tai loma-asunnoissa, joissa astiaa ei voida tyhjentää säännöllisesti.
  • on varustettu kätevällä ajastintoiminnolla, jolla laite voidaan kytkeä esiasetetun tuntimäärän (enimmäisasetus 24 h) jälkeen päälle tai pois päältä.
  • tarjoaa automaattisen uudelleenkäynnistystoiminnon, kun laite on kytkeytynyt pois päältä odottamattoman sähkökatkoksen vuoksi: TTK 96 E käynnistyy uudelleen ennalta valitulla asetuksella heti, kun virransyöttö on jälleen käytettävissä. Näin laite soveltuu myös käyttöön ajastimen kanssa.
  • Mukavuusvarustusta täydentävät täyttöasteen varoitusvalo, joka ilmaisee vesisäiliön olevan täynnä, ylitulvimissuoja automaattisella virrankatkaisulla sekä pyykinkuivaustoiminto. Lisäksi integroitu, pestävä ilmansuodatin mahdollistaa ilmanpuhdistuksen suodattamalla pölyä ja eläinten karvoja.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • soveltuu pyöriensä ja kätevien kantokahvojensa ansiosta erinomaisesti myös siirrettäväksi käyttöpaikasta toiseen.

Ilmankuivain TTK 96 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa ilmankuivain TTK 96 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 343,80 €, nyt vain 199,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*