Konvektori TCH 22 E: turbopuhaltimella varustettu, puhtaasti lämpöä tuottava ja kestävä suoralämmitin siirtymäkauden lämmittimeksi tai lisälämmittimeksi – jälleen saatavissa!

Keväisin on mukava oleskella ulkona – valitettavasti se on usein myös melko viileä kokemus. Iltaisin voi joskus joutua värjöttelemään myös sisätiloissa. Vaihtoehtoina on tällöin kaivaa esiin vanha villapaita, ottaa jo huolellisesti kokoon taitetut peitteet jälleen käyttöön tai sitten vain pelkkä napin painallus. Mikähän näistä kuulostaa mielestäsi selvästi mukavimmalta? Asiahan on päivän selvä: Konvektori TCH 22 E on ykkösvalinta, jos haluat lämmittää huoneesi nopeasti ja helposti miellyttävään lämpötilaan. Lämmittimessä on erikseen kytkettävä turbopuhallin ja portaattomasti säädettävä huonetermostaatti, minkä ansiosta se tuottaa sinulle miellyttävää lämpöä pelkällä napin painalluksella!

Vihdoinkin taas saatavissa oleva konvektori TCH 22 E on loistava lämmitysratkaisu. Laite on erinomainen valinta, tarvitsetpa sitten lämpöä viileinä kevätpäivinä tai syksyisin ennen varsinaisen lämmityskauden alkamista. Konvektorin avulla sinun on myös mahdollista korvata nopeasti viallinen päälämmitin tai lämmittää tilat, joita ei ole yhdistetty keskuslämmitykseen. Sillä tämän suoralämmittimen käyttöön tarvitset ainoastaan pistorasian. Sijoitat vain konvektorin haluamaasi paikkaan ja yhdistät pistokkeen pistorasiaan – konvektori tuottaa tämän jälkeen puhdasta lämpöä napin painalluksella. Ja mikä parasta: Lämmitystehon säätimellä säädät lämmitystehon haluamaksesi tai annat termostaatin huolehtia lämmityksen säätämisestä. Ajastin antaa sinulle puolestaan mahdollisuuden ohjelmoida päivittäiset lämmitysjaksot yksilöllisesti.

Edut yhdellä silmäyksellä – konvektori TCH 22 E …

  • säätää lämmitystehon haluamaksesi portaattoman termostaatin avulla. Kun valittu lämpötila on saavutettu, laitteiden virta katkeaa automaattisesti ja kytkeytyy uudelleen, kun lämpötila laskee jälleen – energiaa säästyy.
  • tuottaa lämpöä jopa 2 000 watin teholla – puhtaasti, hajuttomasti ja ilman kondensoitumista. Toimintatilan merkkivalolla varustetulla moniportaisella ohjauskytkimellä voi valita kolme lämmitystehoa: 750, 1 250 ja 2 000 W.
  • on varustettu erikseen kytkettävällä turbopuhaltimella, joka nopeuttaa ilman kiertoa – soveltuu erinomaisesti kylmien huoneiden nopeaan alkulämmitykseen tai tuuletukseen.
  • on varustettu ajastimella, jolla on mahdollista ohjelmoida yksilöllisiä lämmitysjaksoja 15 minuutista 24 tuntiin. Konvektori on muuten termostaattiohjauksensa ansiosta myös luotettava pakkasvahti.
  • mahdollistaa suuren ulostuloritilän ansiosta erittäin tehokkaan konvektion, ja ylikuumenemissuojan ansiosta lämmittimen käyttö on aina turvallista.
  • on helppo siirtää keveytensä ja kantokahvojensa ansiosta huoneesta toiseen – suuret jalat pitävät laitteen puolestaan tukevasti paikallaan.

Konvektori TCH 22 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään konvektori TCH 22 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 34,96 €  sis. alv:n (normaalihinta 46,83 €). – nyt Trotec-verkkokaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*