Ilmankuivain TTK 32 E pitää homeen loitolla asuin- ja toimistotiloista tehokkaan kuivauksen ansiosta – nyt jälleen saatavissa!

Tuttu vieras on jälleen ovella. Saapuen ilman kutsua kuten aina ennenkin tämä vieras yrittää tunkeutua sisään ovista ja ikkunoista – ensimmäisten kevätpäivien kostea ja lämmin ilma on jälleen palannut. Keittiöstä ja kylpyhuoneesta peräisin olevaan vesihöyryyn yhdistettynä se saa huoneistomme hikoilemaan. Tämän jälkeen ilmassa leijuvat homeitiöt löytävät täydellisen ympäristön asettua aloilleen ja perustavat siten ensimmäiset siirtokuntansa. Olet kuitenkin saattanut estää näiden tunkeilijoiden levittäytymisen hankkimalla esimerkiksi ilmankuivaimen TTK 32 E. Erityisesti pienehköjen tilojen kuivana pitämiseen tarkoitettuna laitteena tämä helppokäyttöinen kuivain pitää sekä homeen loitolla asuin- ja toimistotiloista että huolehtii myös sopivan sisäilmaston tuottamisesta.

Tilojen liian korkea ilmankosteus on aiheuttaa huomattavan homeen muodostumisen vaaran. Tällaisessa tilanteessa on korkea aika ryhtyä toimiin. Pienehköt, enintään 15 m²:n tilat sinun on siksi syytä uskoa ilmankuivaimen TTK 32 E hoivaan, sillä laite pystyy pitämään enimmillään 14 litran päivittäisen kuivaustehonsa ansiosta tällaiset tilat luotettavasti kuivina. Miellyttävän huomaamattoman ulkonäkönsä ansiosta kuivain mukautuu taitavasti kaikenlaisiin tiloihin. Laite ei kompaktin kokonsa ansiosta herätä juurikaan huomiota, vaan suorittaa työnsä ehdottoman luotettavasti taustalle kätkeytyneenä. Huomaamattomuudestaan huolimatta kuivaimessa on kuitenkin kaikki ajateltavissa olevat mukavuustoiminnot, joita tämän luokan laitteelta voi vain odottaa.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 32 E …

  • on varustettu hygrostaattien ohjaamalla kuivausautomatiikalla, jolle voi syöttää ilmankosteuden tavoitearvoksi 40, 50 tai 60 %. Kosteusarvon ylittyessä laite käynnistyy automaattisesti. Laite sammuu jälleen automaattisesti, kun haluttu ilmankosteuden arvo on saavutettu. Energiatehokkuudeltaan ylittämätön ratkaisu!
  • on varustettu helppokäyttöisen automatiikan lisäksi jatkuvatoimisella käyttötilalla. Yhdessä laitteeseen integroidun tyhjennysliitännän kanssa tämä käyttötila mahdollistaa laitteen jatkuvan käytön ilman valvontaa.
  • on varustettu Auto-Restart-toiminnolla: Mikäli TTK 32 E on sammunut odottamattoman sähkökatkon vuoksi, laite käynnistyy esivalitun asetuksen mukaisesti uudelleen heti, kun sähkönsyöttö on palautunut. Siksi laite soveltuu myös ajastinkäyttöön.
  • vakuuttaa myös turvallisuuden osalta: Täyttöasteen varoitusvalo ilmoittaa vesisäiliön täyttymisestä ja automaattisammutuksella varustettu ylitäyttösuoja keskeyttää laitteen toiminnan tarvittaessa välittömästi. Vesisäiliössä on lisäksi tarkistusikkuna, jonka avulla pystyt pitämään täyttöastetta jatkuvasti silmällä.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • sisältää monipuolisen varustuksen täydennyksenä myös helposti saavutettavan pestävän ilmansuodattimen.
  • on helppo siirtää paikasta toiseen käytännöllisen kaapeli- ja pistokepidikkeen , koteloon upotettavan kätevän kantokahvan ja kääntyvien pyörien

Ilmankuivain TTK 32 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi ilmankuivain TTK 32 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 89,95 € (sis. alv:n; normaalihinta 208,34 €) – saatavissa nyt Trotec-verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*