Mukavuusilmankuivain TTK 100 E: vahva kuivausteho 30 litraa 24 tunnissa, jopa 90 m² kokoisiin tiloihin – jälleen saatavana ja nyt vieläpä automaattisella kuumakaasusulatuksella!

Kevät tuo tullessaan paitsi hyvää mieltä myös paljon kosteutta. Sen myötä homevaara kasvaa, sillä kosteus tarttuu mieluusti huonekaluihin, mattoihin ja tapetteihin. Jotta kiusallista hometta ei pääse alkuunkaan syntymään suurissakaan toimistoissa, harrastustiloissa tai viileissä, kosteuden uhkaamissa kulmakohdissa ja seinissä, on suositeltavaa ottaa ajoissa jatkuvaan käyttöön ilmankuivain kuten jälleen saatavana oleva TTK 100 E. Se on ammattitason laite, jossa yhdistyvät tehokkuus ja tredikäs muotoilu sekä lyömätön hinta.

TTK 100 E -mallissa voit syöttää haluamasi kosteusarvon suoraan digitaalinäytön kautta. Integroitu hygrostaatti säätää kompressorin tehoa ja kaksinopeuksista puhallinta asettamasi arvon perusteella täysin automaattisesti.  Tai käytä laitetta saman tien jatkuvasti – ulkoisen lauhdeveden poistoletkun liitäntämahdollisuuden ansiosta voit kuivata ilman valvontaa olevat tilat turvallisesti jatkuvassa käytössä. Minkä toimintatilan sitten valitsetkin: 30 litraan 24 tunnissa yltävän kosteudenpoistotehon ansiosta suorituskykyinen ilmankuivain pitää jopa 90 m²:n suuruiset tilat luotettavasti kuivina. Seuraavat ominaisuudet tuovat mukavuusilmankuivaimelle vielä lisää pluspisteitä …

Mukana tuleva kuumakaasusulatusautomatiikka on absoluuttinen huippuominaisuus

Viileämpiin tiloihin tarkoitetuissa ilmankuivaimissa on ympäristöilmalla tapahtuvan sulatuksen sijaan kuumakaasusulatusjärjestelmä, jossa käytetään bypass-menetelmää. Ja asia on näin myös mallissa TTK 100 E.

Tässä kompressiopiirin kuumaa kylmäainekaasua käytetään nopeaan ja tehokkaaseen sulatukseen. Kun jäätä alkaa muodostua, erityinen magneettiventtiili avautuu ja johtaa kuumaa kaasua kompressorista lauhduttimen sijaan bypass-ohituksen kautta höyrystimeen. Venttiili sulkeutuu sulatuksen jälkeen ja avaa normaalin kylmäainepiirin ilman kuivausta varten.

Toisin kuin ympäröivällä ilmalla tapahtuvassa sulatuksessa kuumakaasusulatusautomatiikalla saavutetaan ratkaisevasti lyhyemmät sulatusvaiheet, jotka kestävät vain muutamia minuutteja – juuri tätä ilman tehokkaaseen kuivaamiseen tarvitaan matalissa lämpötiloissa kuten lämmittämättömissä tiloissa. Varsinainen ilmankuivaushan tapahtuu yksinomaan kuivauslaitteiden niissä toimntavaiheissa, joissa sulatus ei ole käynnissä!

Kuumakaasuautomatiikkaa hyödyntävät ilmankuivaimet ovat siksi aina parempi ratkaisu ja tehokkaammin käytettävissä kosteuden poistamiseen lämmittämättömistä tiloista, joiden lämpötila on alle 15 °C, kuin vastaavan kompressoritehon ympäristöilmasulatuksella varustetut laitteet.

Yli 15 °C:n lämpötiloissa kuumakaasu- ja sulatusautomatiikkalaitteiden suorituskyky on yhä tasaisempi kunnes yli n. 18 °C:ssa on periaatteessa sama.

Muut edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 100 E …

  • selkeän ja helppokäyttöisen ohjauspaneelin digitaalinäytöllä näytetään esimerkiksi huoneen suhteellinen ilmankosteus, huoneenlämpötila ja syötetty tavoitearvo.
  • mahdollistaa halutun ilmankosteusarvon suoran syöttämisen digitaalinäytöltä. Tavoitearvoksi voi asettaa 30–80 % – ihanteellinen tavoitearvo on muuten 50–60 %.
  • varmistaa hygrostaattiohjauksen ansiosta automaattisesti, että syötetty tavoitearvo säilytetään jatkuvasti, koska laite säätelee itsenäisesti kompressorin ja kaksiportaisen puhaltimen tehoa. Kun arvo ylittyy, laite pysähtyy ja käynnistyy automaattisesti uudelleen vasta, kun arvo alittuu. Näin energiaa säästyy tehokkaasti!
  • poistaa kosteutta sisäilmasta jatkuvatoimisesti. Jatkuva käyttö soveltuu erityisesti kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • voidaan käyttää myös tukemaan märän pyykin kuivumista asuin- tai kodinhoitohuoneissa. Ripustetut vaateparret kuivuvat nopeammin eikä pyykin sisältämä kosteus tiivisty huoneeseen ja myötävaikuta homeen muodostumiseen.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • sisältää käytännöllisen ajastintoiminnon, jonka avulla laite voidaan käynnistää tai pysäyttää valitun tuntimäärän kuluttua (1–12 h). Ajastin estää tarpeettoman käynnin, ja voit sovittaa kosteudenpoiston omaan elämänrytmiisi.
  • asetettu ilmankosteusarvo ja toimintatila säilyvät muistissa myös, kun virta katkaistaan.
  • sisältää irrotettavan vesisäiliön, jonka tilavuus on 4,3 litraa. Laite pysähtyy automaattisesti, jos kondenssisäiliö on täysi tai ei oikein paikoillaan, ja näytössä näkyy ilmoitus.
  • sisältää helposti irrotettavan ilmansuodattimen, johon nukka ja eläinten karvat kertyvät. Suodattimen voi pyyhkiä puhtaaksi tai pestä helposti. Muutkin kuin allergikot voivat huokaista helpotuksesta.

Ilmankuivain TTK 100 E – edullista Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa ilmankuivain TTK 100 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 364,65 €, nyt vain 219,94 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*