Mukavan lämmintä ja miellyttävää

tro_blog_infrarotwärme-hobbykeller_banner

Monissa taloissa kellarin harrastustilat ovat myös
asuinkäytössä. Siellä on joko pieni verstas tai siellä vietetään juhlia – riippuen tilojen sisustuksesta. Usein kellaritiloissa ei ole sama keskuslämmitys kuin muissa huoneissa, joten lisälämmitys on tarpeen.

Trotecin infrapunalevylämmitin TIH 630 on litteä ja tilaasäästävä. Lämpöaaltojen ansiosta tuotettu lämpö on tasaista lämmittäen koko huoneen. Infrapunaenergialla lämmittäminen on älykästä!

Mukavan lämmintä ja miellyttävää

Ihanaa! Onpa mukavaa vetäytyä iltaisin tai viikonloppuisin kellarin harrastustiloihin puuhailemaan kaikennäköistä. Joillakin on kellarissa pieni punttisali, toisilla on pieni verstas pikkukorjauksia varten. Jotkut taas kokoavat valtavia palapelejä, joille ei ole yläkerran huoneissa tilaa, tai ompelevat, askartelevat ja muovaavat savea. Joskus taas on hauska pitää kunnon juhlat kellarissa, missä ei tarvitse varoa olohuoneen huonekaluja. Mitä ikinä kellarisssa teetkin, tarvitset sinne miellyttävää lämpöä. Koska kellarissa ei kuitenkaan yleensä oleskella jatkuvasti, ei siellä useinkaan ole kiinteää lämmitystä.

Lämpöä silloin kuin sitä tarvitaan

Jotta sinulla olisi tarvittaessa on aina lämmitys valmiina – mieluiten pelkällä napin painalluksella – sinun kannattaa hankkia ylimääräinen lämmityslaite. Varsinkin keskittymistä vaativissa tehtävissä on oleellista, että lämmityslähde on hiljainen ja tuottaa tasaista lämpöä. Nämä hyödyt saat, kun investoit infrapunalämmityslaitteeseen. Trotecilla on nyt infrapunalämmityslevy TIH 630 tarjouksessa.

Tilaa säästävä ja vähäiset lämmityskulut

Inrapuna-aaltojen käyttö lämmityslähteenä kannattaa. Infrapunalämmitys on edullista ja levyt ovat tilaasäästäviä. Lisäksi infrapunalevy TIH 630 tuottaa tasaista lämpösäteilyä tavallisiin lämmityslähteisiin verrattuna. Ei siis enää pelkoa siitä, että poskia kuumottaa, mutta jalkoja paleltaa. Levyjen takana on eristys, joka takaa maksimaalisen energiatehokkuuden ja lämmönsäteilyn. Etuna on myös, että infrapunalämpölevyt eivät tuota ilmanvirtausta, joten ilmassa ei pyöri pölyhiukkasia esim. allergikkoja kiusaamassa. Miellyttävää on myös infrapunalevyjen hiljaisuus, joten lämmitys ei häiritse keskittymistä vaativia töitä. Mikäli käytössäsi on iso kellarihuone, voit helposti pinota kaksi tai kolme infrapunalevyä tukevasti päällekkäin. Kaikki nämä edut saat Trotecilta, tietysti ”made in Germany!”

Etusi

  • lämmitysteho 630 wattia
  • tasainen lämmöntuotanto
  • maksimaalinen energia-  ja ihanteellinen säteilytehokkuus
  • hiljainen, hajuton, ei tuota lauhdevettä
  • ammattilaatua „made in Germany“ – aito Trotec-valmistus

Vilkaise vielä tänään Trotecin verkkokauppaan. Tarjoamme juuri nyt infrapunalevykuivaimen erittäin edulliseen hintaan: vain 283,96 €. Säästät yli 80 €!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*