Energiaa reissulle

tro_blog_wasser-ausflüge_banner

Ilo leikkipuistossa tai luontoretkellä loppuu lyhyeen, varsinkin lasten kohdalla, mikäli jano vaivaa. Kuiva suu ja kurkku on lapselle erittäin epämieluisa tunne.

Siksi vanhemmat pitävät huolta siitä, että retkellä on aina tarpeeksi juotavaa mukana. Paras janojuoma on tunnetusti vesi. Pullon sisältö pysyy raikkaana, kun lisäät sinne yhden Trotecin SecoSan Stickin.

Energiaa reissulle

Miksi turhaan ostaa matkalta kalliita juomia, kun kotona voi edullisesti täyttää pullon täyteen hyvää vesijohtovettä? Varsinkin lasten kanssa matkustettaessa on aina oltava juomaa mukana. Luontoretkillä ei niin vain päästä kauppaan kun jano yllättää, ja janoisena ei ketään enää huvita patikoida.

Mieluummin lasia kuin muovia

Jotta kaikki voivat nauttia reissusta, kannattaa kotona suorittaa muutama alkuvalmistelu. Eväiden lisäksi ei saa unohtaa juotavaa. Täytä vettä pulloihin, niin sinulla on matkalla mukana terveellistä janojuomaa juniorille ja itsellesikin. Käytä mieluiten lasi- tai alumiinipulloa. Monissa muovipulloissa on nimittäin pehmittimiä, jotka saattavat korkeissa lämpötiloissa liueta nesteeseen. Tärkeintä on valita juomaksi vesi. Sokeripitoiset juomat vain kasvattavat janon tunnetta sen lisäksi, että pilaavat hampaat ja lihottavat. Mehukaan ei ole hyvä valinta. Paras janojuoma on tunnetusti puhdas vesi. Jotta vesi pysyy pullossa koko päivän raikkaana, kannattaa sinne lisätä yksi SecoSan Stick.

Ei bakteereita eikä itiöitä

SecoSan-vesi on ihanteellinen juoma niin aikuisille kuin lapsillekin. Kun säilytät juomavetesi yhdessä SecoSan Stickin kanssa, voit olla varma veden raikkaudesta. SecoSanin hopeaionit torjuvat bakteerien ja itiöiden kasvun vedessä. Kapseli luovuttaa vain sen verran ioneita kuin on tarpeen. Tietenkin ilman kemiallisia lisäaineita.  Juomapulloon soveltuu erinomaisesti pienin SecoSan Stick, eli numero 1. Se pitää 0,7 litraa vettä pysyvästi puhtaana.

Pieni vinkki: Tällä hetkellä SecoSan Stick 1 on verkkokaupassamme erikoistarjouksessa: kolme kappaletta yhteensä vain 9,94 €. Tilaa siis jo tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*