Kivialan messut Stone+tec – Trotec on paikalla! Sinä myös?

tro_blog_Stone-Tec_banner

Nürnbergissä pidettävä Stone+tec on kansainvälinen kivialan messu teemana luonnonkivi ja niiden työstäminen. Yli 540 yritystä Saksasta, Itävallasta, Sveitsistä ja muista Keski-Euroopan maista esittelevät tarjontaansa luonnonkivien työstämisestä, ankkurointi- ja kiinnitystekniikasta sekä koneista, laitteista ja työkaluista. Trotec esittelee messuilla lukuisia innovatiivisia laitteitaan – erityisesti ammattimaiset TAC-sarjan pölynhallintalaitteet.

Messuille tulevat kaikki luonnonkivialan ammattilaiset. Riippumatta siitä, onko kyseessä innovatiiviset tuotetarjoukset, ajankohtainen tuotekäsittelytekniikka tai huomisen trendit, Stone+tec on kohtaamispaikka kaikille kivialan ammattilaisille. Mukana on myös ammattijärjestöjä kuten Bundesinnungsverband des Deutschen Steinmetz- und Steinbildhauerhandwerks (Saksan kivenhakkaaja- ja kuvanveistokäsityöläiset) sekä Fachverband Fliesen und Naturstein (Kaakelien ja luonnonkivien ammattijärjestö) jotka kuuluvat Saksan rakennusalan keskusjärjestöön – todellisia alan ammattilaisia, joiden kiinnostuksen Trotecin tuotteisiin haluamme herättää, varsinkin TAC-sarjan alipaineistajiin.

Ammattimaiset TAC-sarjan alipaineistajat/pölynhallintalaitteet – ihanteellinen kumppani

Vaikka luonnonkivi ei itsessään sisällä minkäänlaisia epäpuhtauksia, syntyy sen käsittelyssä hienopölyä, kuten esimerkiksi erittäin haitallista kvartsihienopölyä, joka kulkeutuu hengitysteiden kautta keuhkoihin, jolloin ne altistuvat tälle pölylle. Siellä, missä ammattimainen ilmanpuhdistus ja pölynhallinta on välttämätöntä, on Trotecin TAC-sarjan alipaineistaja ihanteellinen kumppani. Kaikki TAC-sarjan mallit ovat muuntautumiskykyisiä ja niitä voidaan käyttää niin työmaalla kuin puhdastiloissakin. Esittelemme teille mielellämme uuden ammattimaisen ilmanpuhdistussarjamme monipuoliset käyttömahdollisuudet Stone+tec-messuilla.

Oletko sinäkin Stone+Tec -messuilla? Tavataanko siellä?

Oleelliset tiedot tässä tiivistettynä: Kansainväliset kivialan messut Stone+tec 13. -16. toukokuuta Nürnbergin messukeskuksessa. Trotec odottaa sinua hallissa 3 / 3 – 439. Toivottavasti nähdään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*