UUTTA Akkukäyttöinen epäkeskohiomakone PESS 10-20V: Suurten pintojen täydelliseen johdottomaan hienohiontaan – sisältää hiomapaperisarjan puutöitä varten.

Tässä tulee kätevä hionnan ammattilainen, joka todistaa, että hyvän materiaalin poistotehon, täydellisen hiomajäljen ja ammattimaisen varustuksen ei tarvitse olla rahakysymys. Sillä akkukäyttöinen epäkeskohiomakone PESS 10-20V tarjoaa saksalaisen merkkilaadun ja täydellisen varustelun edulliseen hintaan. Siksi se on ihanteellinen apuväline karheiden puupintojen, muovien, metallien tai tasoitteella ja maalilla käsiteltyjen kipsilevyjen ammattimaiseen hiontaan ilman voimankäyttöä. Ja 20V-2Ah-Flexpower -monitoimiakkunsa ansiosta sitä voidaan käyttää myös paikoissa, joihin johdollisilla hiomakoneilla ei ole asiaa pistorasioiden puuttuessa.

Akkukäyttöinen epäkeskohiomakone PESS 10-20V takaa vähäisen tärinänsä ansiosta tasaisen hiomajäljen. Samalla se mahdollistaa materiaaliin mukautetun työskentelyn ja hyvän materiaalin poistotehon. Tämän takaavat suhteellisen suuri hiomalaikka (pyöreä, Ø 125 mm), jossa on käytännöllinen tarrakiinnitysjärjestelmä, 3,2 mm:n epäkeskisyys ja optimaalisesti tasapainotettu voimansiirtojärjestelmä, joka siirtää tärinänvaimennetun työkalun tehon työstettävään pintaan kuudella portaattomasti säädettävällä kierrosluvulla (3 000 – 12 000 kierr./min). PESS 10-20V -hiomakoneessa voidaan luonnollisesti käyttää myös muita yleisiä tarrakiinnitteisiä hiomapapereita, joiden halkaisija on 125 mm. Ja kuten kaikki Trotec-Powertools-työkalut, myös akkukäyttöinen epäkeskohiomakone tarjoaa maksimaalisen työturvallisuuden ja parhaan mahdollisen käyttömukavuuden!

Näin se käy

PESS 10-20V:n matala painopiste mahdollistaa erityisen miellyttävän käsittelyn. Vakaan otteen varmistamiseksi laitteen yläosassa ja lisäkahvassa on liukumattomat Softgrip-päälliset, jotka takaavat turvallisen otteen myös erittäin pölyisissä töissä. Jotta työkalua voitaisiin ohjata optimaalisesti käyttäjän ja työympäristön vaatimuksiin mukautetulla tavalla, ohjauskahva voidaan säätää siipimutterin avulla kuuteen asentoon. Tarkoin harkitun muotoilunsa ansiosta tämä kevyt laite sopii yhtä hyvin sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille.

Laitteen takaosaan kiinnitetty mikrosuodattimella varustettu pölynkeräyskotelo vähentää pölyn leviämistä hiontatöiden aikana ja mahdollistaa esteettömän näkyvyyden työstettävään pintaan. Tarvittaessa pölynkeräyssäiliö voidaan irrottaa, jotta PESS 10-20V:hen voidaan liittää ulkoinen pölynpoistolaite mukana toimitetun sovittimen avulla.

Akkukäyttöisellä epäkeskohiomakoneella hiot pistorasiasta riippumatta ja ilman häiritsevää johtoa. Toimitukseen sisältyvä 20V-2Ah-Flexpower -monitoimiakku on täyteen ladattu jo 60 minuutin kuluttua. Tyypin NMC litiumioniakkukennot takaavat maksimaalisen energiatiheyden ilman muisti-ilmiötä ja itsepurkautumista, ja kolmiportainen akun kapasiteetin ilmaisin antaa luotettavaa tietoa jäljellä olevasta varauksesta. Jos kaipaat vielä enemmän tehoa ja kestävyyttä, voit aina tilata 20V-4Ah-Flexpower-monitoimiakun vaivattomasti jälkikäteen. Molemmat akut ovat luonnollisesti yhteensopivia myös monien muiden Powertools-sarjan Trotec-sähkötyökalujen kanssa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokas akkukäyttöinen epäkeskohiomakone puun, metallin, täyteaineiden, kipsin ja maalattujen, lakattujen tai kiillotettujen pintojen hiontaan
  • tehokas 20 V (2 Ah) litiumioniakku – ei muisti-ilmiötä eikä itsepurkautumista
  • Flexpower-monitoimiakkujärjestelmä – joustavasti yhdistettävissä myös muihin Trotecin akkutyökaluihin
  • pyörimisnopeuden portaaton valinta (1–6 porrasta) lukuisia erilaisia materiaaleja ja käyttösovelluksia varten

Akkukäyttöinen epäkeskohiomakone PESS 10-20V – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään akkukäyttöinen epäkeskohiomakone PESS 10-20V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 104,15 €, nyt vain 69,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

PESS 10-20V toimitetaan täysin käyttövalmiina, toimitukseen sisältyy pikalatauslaite, Flexpower-monitoimiakku 20 V 2 Ah, pölynkeräyskotelo, pölynpoiston sovitin, 4 hiomapaperia puuta varten (karkeus 60/80/120/240) sekä kätevä kuljetuslaukku.

Toimitus viikolla 21

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*