Maailman suurin laiva on kastettu – TKL oli mukana juhlissa!

banner_Schiffstaufe_banner

Helmikuun lopussa kastettiin Rotterdamin satamassa maailman suurin työlaiva: ”Pioneering Spirit”. TKL oli palveluntarjoajana mukana aluksella: tehtävänä oli pitää huoli siitä, että kastetilaisuudessa lämpeni muukin, kuin vieraiden sydämet.
TKL on Trotecin tytäryhtiö, joka vuokraa kaikkia laitteitamme.

Pioneering Spiritin kustannukset rakentamisesta loppuvarusteluun kattavat yli 3 miljardia US-dollaria. Tällaisessa hintaluokassa ei myöskään säästelty kastajaisjuhlien kustannuksissa: laivan kannelle oli pystytetty valtava juhlateltta vieraita varten. Suuressa teltassa vallitsi miellyttävä lämpötila, sillä sinne oli asetettu Trotecin tehokkaita TEH 400 sähkölämmityslaitteita. Nämä laitteet on suunniteltu erityisesti muuttuviin työtehtäviin suurilla alueilla. 120 kW:n tehollaan laitteet lunastivat lupauksensa teltan lämmityksessä. Eikä vain teltassa, vaan myös teltan sisäänkäyntialueella ja matkalla laiturilta laivaan. Ylimääräiset savukaasut TKL järjesti pois radiaalipuhaltimella TFV 900 ja 40 metriä pitkän ilmaletkun avulla.

”Pioneering Spirit” on jättiläinen: laiva on 382 metriä pitkä, vajaat 124 metriä leveä ja mahduttaa sisäänsä noin 400.000 bruttorekisteritonnia. Laivan päätehtävänä on painavien laitteiden asennus ja purku öljylautoilla, ns. Offshore-teollisuudessa Pohjanmerellä. Laivan teho on melkein 130.000 hevosvoimaa ja sen nostovoima on uskomattomat 48.000 tonnia. Laivaa voi lisäksi käyttää öljyputkien asennukseen merellä, sillä laivaan mahtuu jopa 27.000 tonnia öljyputkia!

TKL toivottaa ”Pioneering Spiritille” suotuisia tuulia!

Tarvitsetko sinäkin vuokralaitteita samantyylisin tilaisuuksiin? Ota yhteyttä TKL:n asiakaspalveluun (englanniksi): +49 2452 962 160. Tai vuokraa suoraan nettivuokaraamosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*